Tocarà patir

30 Abril 2019 Redacció
El 0-1 El 0-1 FIFA 19 (captura)

L'Europa ha caigut a casa davant el Cuenca Minera (0-2) i ha perdut una gran oportunitat per enganxar-se a la part alta de la taula.

Els europeístes són ara desens, a un punt de les places de play-off per a no baixar, i sembla que confirmen que tocarà patir aquesta temporada. No ha estat un bon inici de temporada pels escapulats, probablement superats per la pressió a una categoria superior.

Els de Beltry van patir un gol en contra al minut 6 després d'una errada clamorosa del porter europeísta que ja va desmoralitzar l'equip. Tot i ser superiors al rival, l'Europa no va poder marcar a la primera part i va marxar a vestuaris amb un 0-2 després d'una bona contra dels visitants.

La segona part va ser de clar domini europeista però no es va poder superar el porter. 4 punts de 12 possibles que remarquen encara més l'objectiu de la permanència a la categoria. En la propera jornada, els de Beltry visitaran el quart classificat i en la sisena rebran el Granada, líder imbatut.