Gols per tancar la pretemporada

13 Agost 2017 Àngel Garreta
La celebració del 0-4 La celebració del 0-4 Àngel Garreta

El Primer Equip tanca la seva preparació d'estiu amb un clar 1-4 a Manresa en el seu darrer amistós d'agost. En set dies comença la lliga a Tercera.

Pretemporada · 13/08/17 · 19 hores · Mpal. Nou Congost · 75 espectadors

MANRESA
1 - 4 EUROPA

Dia rodó pels graciencs. Contra un dels favorits de la Primera Catalana, el conjunt escapulat ha acabat de rodar l'equip, donar minuts als joves (a prova i de la casa) i ha aconseguit, amb quatre gols, arribar amb bones sensacions a l'inici del campionat.

Ben d'hora ha obert el marcador l'Europa. Un error defensiu dels locals ha servit per a que Prat fes una passada a Raillo i aquest no ha perdonat davant la porteria. El Manresa, víctima clara dels seus propis errors en el primer quart d'hora, ha vist com en un intent de sortir amb pilota controlada el defensa Florent, de forma incomprensible, ha fet una passada al seu porter allà on aquest no hi era. El porter Sergi Tienda també ha trigat en reaccionar, com no creient que la direcció de la pilota fos cap a porteria. En l'intent de cursa i posterior lliscament pel terra per evitar el gol, el porter ha arribat a tocar la pilota sota pals i refusar-la a una banda, però l'àrbitre ha considerat que la pilota havia traspassat la línia i ha concedit el 0-2.

Amb tot encarat per a l'Europa, els escapulats han passat per minuts de control del 'tempo' del joc i també el Manresa, amb ganes de reivindicar-se després dels errors, ha tingut més la pilota a estones. A la sortida d'un córner servit per David Jiménez, Alberto, de cap i de forma impecable, ha fet el 0-3 en una rematada impossible d'aturar. Així s'ha arribat al descans.

A la represa i amb els dos equips pràcticament diferents, l'Europa ha fet el quart del seu compte particular ben d'hora, als quatre minuts. Una gran passada llarga de Torres per a Civil ha servit per a que el punta gracienc, amb molta sang freda, fes un bon control, tot superant el porter amb una suau i estètica vaselina.

El partit, amb tot decidit, ha baixat una marxa el seu ritme al llarg de la segona part. A poc més d'un quart d'hora pel final, Cano ha provat de fer gol, de rosca i per l'escaire, des de 35 metres, però el seu xut ha marxat alt. Quan semblava que el 0-4 seria el marcador definitiu, un xut de Jhony des de la frontal i que ha rebotat en un defensa gracienc ha acabat dibuixant paràbola i agafant a contrapeu Arnau. L'1-4 ha tancat el marcador del darrer duel de preparació dels graciencs i que ha deixat un molt bon sabor de boca.

MANRESA: Sergi Tienda, Alejandro, Solernou, Florent, Moha, Roger Herms, Chipi, Marçal, Manel Sala, Sergi Soler i Albert López ... Han participat del partit completant la convocatòria: Jhony, Oriac, Danilo, Trulls, Cuello, Biel Rodríguez, Brian, Leandro i Javi López.

EUROPA: Arnau, Dani Pujol, Ilia, Guillen, Josa, Tena, David Jiménez, Alberto, Raillo, Prat i Ángel De la Torre ... Han participat del partit completant la convocatòria: Ferran Esteve, Uri, Torres, Cano, Alieu, Varona, Civil, Gonzalo, Ruben, Javi Navarro i Alejandro.

ÀRBITRE: Daniel Galera Serrano (Vallès Occidental), assistit per German Rodríguez Roig i Antonio Ramírez Plaza (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Torres (Europa).

GOLS: 0-1 (Raillo, 5'); 0-2 (Florent -pp-, 14'); 0-3 (Alberto, 32'); 0-4 (Civil, 49'); 1-4 (Jhony, 89').

Amistós de pretemporada.

Partit disputat sota una agradable temperatura, amb sol inicial però sense massa calor.

Darrer compromís de la pretemporada abans d'iniciar la lliga.