Set partits sense perdre i només quatre gols encaixats

L'equip fent pinya el passat 14 de desembre al camp del Manlleu L'equip fent pinya el passat 14 de desembre al camp del Manlleu Àngel Garreta

La trajectòria del Primer Equip de l'Europa en els darrers mesos de competició no només deixa la dada de no haver guanyat a casa des del 9 de novembre, sinó que en clau més positiva en deixa dues més: els set darrers partits consecutius sense perdre i només quatre gols encaixats en aquesta petita mostra del calendari.

Així, l'Europa no perd des de la derrota per 1-3 a casa contra l'Ascó el passat 23 de novembre del 2014. Pel camí, quatre triomfs (Cerdanyola, Manlleu, Vilassar de Mar i Terrassa) i tres empats (Santfeliuenc, Martinenc i Figueres). Des d'aquell duel contra el conjunt asconenc l'Europa ha rebut gol en només tres dels set partits que dura la ratxa, encaixant un total de quatre gols en contra. En els set partits anteriors a Asco (entre el 12 d'octubre i el 23 de novembre) n'havia encaixat 13.

La fermesa defensiva de l'equip és, sens dubte, la gran notícia positiva del final del 2014 i aquest inici de 2015, així com la bona ratxa de partits guanyats a domicili. De fet, l'Europa podria igualar un rècord històric que data del 1962 si a Castelldefels, aquest proper diumenge, guanya el seu cinquè partit consecutiu a domicili dins una mateixa lliga regular.