Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA WEB ESTRENA LA SECCIÓ 'FOTOS HISTÒRIQUES'

La web oficial del club estrena un nou apartat dedicat a exposar fotografies del passat i present de la nostra història que, per la seva simbologia, importància, fet curiós o rellevant, mereixin un petit record en les nostres memòries. Estrenem la secció amb una imatge de la construcció del gratacels annex a l'estadi. La imatge correspon a l'any 1977 i en la mateixa es pot apreciar la construcció de l'estructura base del gratacels que, des de llavors, ha acompanyat la simbologia visual de Sardenya (primer) i el Nou Sardenya (en l'actualitat) durant 31 anys.

A la imatge també es pot apreciar un estadi amb gespa natural (superfície que va durar només una dècada més) i una imatge de la ronda molt diferent a la que ofereix en l'actualitat, amb el pas soterrani dels vehicles al descobert (ara hi ha una extensa zona ajardinada).

El gratacels i els edificis del costat que també es trobaven llavors en construcció, van substituir a l'antic Hispano-Francés. L'actual edifici que fa ombra (literalment) sobre els partits que es disputen al Nou Sardenya, es va edificar, en aquella època, de forma il·legal, en estar construït sobre una zona verda. Temps més tard, però, ja ha esdevingut un company d'aventures inevitable.

Gratacels

Foto: arxiu documental ceeuropa.cat (C) Copyright 2001-2008

acidH TEB FederacioAcell