Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS "TITIS EUROPEISTES"

Un equip infantil que va crear escola

Actualment, molts exfutbolistes comenten, amb orgull, haver passat per les categories inferiors de l'Europa i haver arribat al seu Juvenil A. Antigament, però, hi va haver un equip infantil que va agafar gairebé tanta fama com el propi Primer Equip. Es tracta dels "Titis Europeistes", un equip de llegenda creat als anys 50. L'equip va agafar molta fama -a la imatge inferior veiem una foto de finals dels 50 i principis dels 60-. 

Aquests futbolistes joves van practicar un futbol de gran qualitat i quan el club programava un dels seus partits com a preliminar del Primer Equip, molts socis tenien per costum venir més aviat per poder gaudir del seu joc, un fet que ens resulta insòlit avui dia. En els seus orígens, els "Titis Europeistes" van ser una penya de suport a l'equip, com moltes altres que, amb el pas dels anys i les dècades, van deixar d'existir, com per exemple els "Ben Plantats", la "Penya Cros" o la "Penya L'Escapulari", embrió de l'actual Caliu Gracienc.

Com els joves d'avui dia pressumint d'haver passat pel Juvenil A, gent més gran explica, quan s'apropa pel Nou Sardenya, haver passat amb orgull pels "Titis Europeistes". Tan bona pedrera van resultats els "Titis" que fins i tot alguns dels joves infantils que van passar per les seves files van arribar a jugar a Primera Divisió.

 

Primera
Els "Titis Europeistes" durant la temporada 59/60. D'esquerra a dreta i de dalt a baix:
Giner, Sansa, Caparrós, Labarías, Louzara, Gómez Merallo, Portero i Garrido.
Altayó, Comas, Piqueras, Oliver, Marín i Migúelez.

acidH TEB FederacioAcell