L'AMISTÓS CONTRA L'UDINESE

La pàgina web oficial del club recupera la secció de 'Fotos Històriques' i ho fa amb la imatge d'un dels partits amistosos de més prestigi que ha disputat el Primer Equip de l'Europa en l'era moderna. Va ser contra l'Udinese, al CAR de Sant Cugat, caient derrotat per 1-2 contra l'equip italià, farcit de futbolistes de nivell i alguns mundialistes amb Itàlia, com els davanters Iaquinta i Di Natale.

El duel, disputat el dia 11 de gener del 2007, en ple Centenari de l'entitat escapulada, va començar amb sorpresa. Als dos minuts de joc, Àlex Delmàs, ara capità de l'equip, va avançar el conjunt gracienc amb un fort xut creuat. Posteriorment, les dianes de Barreto (minut 23) i Obodo (29) van donar la volta al marcador. La segona part no va registrar gols.