Golejada de contrastos

05 Agost 2023 Xavi de la Ossa
Ibra rep la pilota al mig del camp Ibra rep la pilota al mig del camp Àlex Martínez

Les gracienques sumen una contundent derrota en el segon partit de pretemporada de nou al camp del Levante Las Planas (4-0).

Pretemporada · 05/08/23 · 20 hores · Municipal Les Planes

LEVANTE LAS PLANAS 4 - 0 EUROPA

Segona setmana de pretemporada finalitzada amb una clara derrota a Sant Joan Despí. L'Europa ha tornat a sumar bones sensacions en diferents facetes del joc, però també marxa amb mal regust quant a generació d'oportunitats a la segona meitat i tensió competitiva sobre la gespa. Partit per extreure conclusions i començar a agafar ritme per encarar amb garanties l'inici de Primera RFEF.

Primera Part

Equilibri inicial a Les Planes, amb un Levante que ha dominat l'esfèric, però que s'ha trobat un Europa millor posicionat tant en la pressió, de nou molt alta, com en fase defensiva. Allegra ha gaudit de la primera ocasió de la tarda en un xut que ha blocat segura Patri amb una bona estirada. Laura ha intentat obrir la llauna amb un xut picat que no ha trobat porteria i aquesta segona acció ha trobat la resposta d'Ibra, que no ha pogut aprofitar una bona pilota en profunditat perquè Nay ha sortit atenta a refusar el perill.

El matx ha tingut estones de més domini local i estones de més equilibri amb molt de futbol pel mig del camp fins que al minut 34 Irina ha encarat porteria, ha regatejat a Patri i ha fet impossible l'estirada amb el peu de Chami, tot obrint la llauna. El descans ha estat aire fresc per les gracienques, que han vist com les santjoanenques han acabat la primera meitat amb posicions avançades en atac.

Escot, futbolista que ha acabat tancat el marcador al 90, s'ha apuntat la primera ocasió rival a la represa. Sense gaire temps per reaccionar Jessica ha posat el segon en una acció on ha superat Carlota en el mà a mà. L'Europa no li ha perdut la cara al partit i ha continuat pressionant molt agressiu per incomodar el Levante en sortida. Les de Bacardit ho han aconseguit, però després no han generat les ocasions necessàries per acabar de posar-li emoció a la tarda.

Amb vint minuts per endavant, Valentina ha arrodonit la golejada aprofitant, amb el cap, una gran centrada al segon pal des de l'esquerra i l'equip europeista ha anat perdent intensitat sobre la gespa, tot i gaudir de bones accions sortint des del darrere amb la pilota jugada. La millor jugada del matx ha estat al minut 76 amb combinacions ràpides a un toc que han acabat sense definició.

En l'últim minut del temps reglamentari, el Levante Las Planas ha imitat les escapulades i en una jugada a un toc Escot s'ha plantat sola davant Carlota per tancar el 4-0 final.

LEVANTE LAS PLANAS: Nay, Carla, Benedicte, Berta, Laura, Isina, Jessica, Julve, Aina, Allegra i Gantxegi... Han completat el partit i la convocatòria: Coro, Maria, Natali, Escot, Valentina, Paula, Aitana, Saray i Nerea.

EUROPA: Patri, Chami, Sílvia, Bové, Ibra, Albeta, Aina, Sarita, Clara, Dani i Magda... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Núria, Queralt, Pili Porta, Mascaró, Paula López, Tati i Manau.

ÀRBITRA: Mariona Castells Santoyo (Granollers), assistida per Nina Torralbo López (Vallès Occidental) i Judith Jones García (Vallès Occidental).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Irina, 34'); 2-0 (Jessica, 54'); 3-0 (Valentina, 68'); 4-0 (Escot, 90').

Primer amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Janet, Alba, Ramos i Júlia (molèsties) i Pixu (motius personals).

Partit disputat amb sol i bona temperatura.

Debut en pretemporada de Patri i Tati (Juvenil A). Primers minuts d'Albeta com a futbolista de l'Europa.