Consolidant la bona estrena

21 Abril 2022

L’Europa va sumar ahir un valuós punt a la Segona Divisió de la VFO en empatar (1-1) contra Equizers.

Els de Beltry van sortir endollats i amb ganes de seguir amb la bona dinàmica a la categoria de plata, però no va ser possible.

El rival, que va proposar un joc similar al dels Graciencs, es va avançar al minut 33 amb una bona jugada col·lectiva. Els de Beltry, però, no van disminuir el ritme i el capità va poder empatar amb un penal que va endevinar el porter rival; per sort, JaimePons va estar encertat en l’última jugada de la primera part per fer l'1-1.

A la segona part, els dos equips van jugar amb certa por a perdre el punt aconseguir i no va passar res. Punt gratificant per un Europa que acaba la setmana en tercera posició.