Creu a PS5 i cara a Xbox

18 Novembre 2022 Redacció

L'Europa eSports va patir les dues cares de la moneda en les darreres jornades de la setmana la VFO de PS5 i Xbox.

Jornada 6 VFO PS5 - Europa - Barbate (1-4)

Partit per oblidar dels graciencs en l'ultima jornada setmanal de la VFO a la plataforma de Microsoft. Tot i un bon inici, una desconnexió de la defensa ben entrada la primera part va posar al rival 0-2 en dues jugades mal defensades pels escapulats. Kike va retallar distàncies a l'inici de la segona part, però va ser del tot insuficient davant un Barbate decidit a fer mal i que va aprofitar la defensa avançada dels graciencs per fer dos gols més mentre els europeistes es bolcaven a l'atac sense èxit.

Jornada 7 i 8 VFO XBOX / Europa 4-1 Bichxtas i Spartan 0-2 Europa

Ple de victòries també en la segona setmana de competició a la VFO i 8 triomfs de 8 possibles. Arrancada sense precedents a la secció però amb certa trampa: de moment, tots els rivals menys un han estat de la part baixa de la taula. El partit enfront Bichxtas va tenir certa dificultat després de que el rival igualés el gol escapulat al minut 50, però l'Europa va saber reaccionar gràcies a uns Santi i Diego espectaculars.

D'altra banda, el partit corresponent a la jornada 8, contra Spartan, es va posar de cara ràpidament amb gol de Ferrisuko, però l'electrònic es va mantenir 0-1 durant molt de temps i el rival podía empatar si l'Europa es descuidava. Per sort, al minut 75, Santi va sentenciar amb el 0-2.