Derrota en un partit complicat

26 Gener 2022 Redacció

L'Europa va caure al Nou Sardenya virtual davant Freelynx Team (0-1) en un partit on els visitants van asfixiar els escapulats amb una pressió alta des del primer minut.

Els graciencs tenen nombroses dificultats per a jugar sense espais i ahir el rival n'era coneixedor. Sense poder tenir una bona circulació de pilota, els europeistes van veure com el rival arribava de manera constant, però sense fer gol.

A la segona part, l'Europa va estirar línies i Beltry va tenir l'1-0, però el seu xut es va estavellar contra el pal. Justament a la següent jugada, passada per sobre de la defensa escapulada i 0-1 cap al minut 85 amb res a fer pels nostres, que cauen posicions a la taula en una setmana dolenta.