El bon joc torna a donar una victòria a domicili

20 Gener 2022 Redacció

Victòria importantíssima de l'Europa davant Impact Game a la VFO (1-2) per col·locar-se a dos punts de la zona d'ascens directe.

Els escapulats van sortir al verd virtual de l’estadi d'Impact Game amb la idea clara de girar la pilota per anar generant ocasions. El domini europeista va ser total a la primera part i es va materialitzar amb un bon gol d’Alvaro, que va afusellar el porter després d’una gran desmarcada.

Amb el partit controlat, una passada del no-res va superar tota la defensa gracienca i va suposar l'1-1 pels locals, que no havien arribat en tota la primera part.

Només començar la segona part, gran recuperació de Nico, jugada entre Mimz, Beltry, Pipa per l'assistència del jugador de Santander a Beltry dins l'àrea i el capità escapulat, amb una rematada acrobàtica, no va perdonar l'1-2 definitiu.

Tres punts més per l’Europa i setmana que es tanca amb 7 de 9 unitats sumades a la classificació.