Nova derrota a la VFO

02 Febrer 2022 Redacció

Derrota virtual escapulada per la mínima davant Bandus (1-2) tot i ser millors que el rival.

Els escapulats tornen a perdre a la VFO tot i, altre cop, ser àmpliament millors que el rival. Bandus, en aquest cas, va aconseguir fer dos gols en dues jugades aïllades mentre que els de Beltry xocaven contra un porter rival encertat.

El partit va començar amb l'Europa tancant al seu camp al rival, amb un joc de combinació, vistós i alegre. Mimz i Beltry van gaudir de dues bones ocasions per fer l'1-0, però va ser Bandus qui es va avançar en un córner que va rebotar en un defensa gracienc i cap a dins. A la segona part, Mimz va igualar amb un gol d'estrella després de regatejar a dos rivals. L'Europa, necessitat de punts, va anar cap a buscar el 2-1 i, en una contra en l'últim minut, va arribar l'1-2.