Primera derrota de la temporada

25 Abril 2022 Redacció

L'Europa va patir ahir la primera derrota de la temporada davant Amaru (4-2) en un partit controlat amb desenllaç cruel.

Els escapulats es van mostrar agressius en la pressió i amb bon domini de pilota a la primera part i van estar a punt de fer gol en diverses ocasions, però finalment va arribar pels volts del descans amb un cop de cap de Raphinha a passada de Cris. El 0-2 va poder ser una realitat abans de passar per vestidors, però l'acció de Beltry va quedar anul·lada per fora de joc.

A la represa, els locals van aconseguir empatar el partit i l'Europa, donant per bo el punt, es va tancar per evitar més gols rivals, però en un desajustament defensiu el resultat va passar a ser de 3-1. Cristitos va fer el 3-2 a les acaballes i Amaru, amb tot l’Europa bolcat a la contra, va fer el 4-2 definitiu.