Punt vital davant el líder!

18 Maig 2023 Redacció

Puntàs d'or enfront Undarius, líder de la lliga, en un partit on l'Europa ha dominat l'esfèric en tot moment (1-1).

Amb el rival estudiat, els graciencs han sortit a tapar bandes i recular en defensa per evitar les constants pilotades rivals. Això, però, no ha estat suficient per arribar al descans amb empat, doncs en una internada del lateral rival s'ha trencat la igualada inicial.

A la represa el ritme ha estat molt diferent. Els europeistes han gaudit de grans ocasions a les botes de Kike i Buki, però no ha estat fins al minut 87 quan Beltry ha filtrat una pilota entre els dos centrals perquè Buki hagi marcat l'empat definitiu amb un xut ras. Aquesta assistència és la número 50 del capità amb l'Europa a VFO.

Punt important per passar el cap de setmana en posicions de play-off.