Tancant la setmana amb tres punts

Bon tancament de setmana a la VFO Bon tancament de setmana a la VFO

L'Europa tanca la setmana amb una bona victòria (3-0) davant l'últim classificat, X Future.

L'Europa va guanyar per 3-0 a l'últim classificat de la Primera Divisió en un partit on el domini va ser escapulat en tot moment. Els gols de Beltry, Mimz i Juan van encarrilar un partit que al minut 60 ja golejaven i que podria haver acabat d'una forma escandalosa.

Els nostres van començar fort: jugada combinada entre els davanters i Beltry a barraca al pal curt va estrenar l'electrònic. Pocs minuts després, Mimz va etzibar un xut des de fora de l'àrea que va superar el porter visitant, que estava mal col·locat. Amb un 2-0 molt còmode es va arribar al descans enfront un rival que no va xutar a porta en els primers 45 minuts.

A la represa, el rival va avisar amb una bona jugada que Fabio va aturar amb molta solvència. A la contra d'aquesta ocasió visitant, una bona filtrada de Beltry va donar el gol en safata a Juan, que arribava des de la segona línia.

La resta del partit va ser d'atac constant de l'Europa, però no es va ampliar l'electrònic. Tanquem la setmana amb una posició còmoda a mitja taula de la Primera Divisió VFO de PS5.