Torna el camí de la victòria a la Segona Divisió

27 Abril 2022

L'Europa es va imposar per 4-2 a Lynx4k eSports en un partit ple de gols i amb un heroi destacat: Chani.

El davanter madrileny, en el seu debut amb els escapulats a la VFO, va aconseguir un pòker de gols amb quatre dianes de tots colors: de penal, amb l'esquerra i amb la dreta.

En un partit farcit d'alternatives ofensives, els de Beltry es van avançar molt aviat gràcies a una gran passada de Danilotelli cap a Chani que el madrileny va definir molt bé. Lynx va empatar poc després, però Chani va transformar un penal que va provocar ell mateix per fer el 2-1 i anar al descans.

A la represa, Lynx va aprofitar un error en la defensa gracienca per fer el 2-2, però una gran jugada convinativa la va aprofitar Chani per fer el seu hat-trick a passada de Jaime Pons. Encara va donar temps pel quart gol, passada de Cristitos per sobre de la defensa rival i Chani, molt escorat, va afusellar al porter rival per fer el definitu 4-2 i sumar la tercera victòria a la Segona Divisió de la VFO.