Victòria de prestigi a Les Comes!

11 Abril 2023 Redacció

Triomf incontestable de l'Europa al Municipal Les Comes virtual davant l'Igualada amb un Guruzovic espectacular (1-3).

BelsatiCroniques

La desfeta a l'anterior partit davant Synx Gaming semblava augurar una setmana complicada pels escapulats, però res més lluny de la realitat, els graciencs han estat superiors a un Igualada que està per sobre a la classificació, però que no ha fet sensació de perill sobre la porteria de Pipi.

En un inici de pel·lícula, els europeistes s'han avançat al primer minut de joc després de culminar una jugada de pissarra des del cercle central. Passada llarga que no ha pogut rematar Casti, però que Guruzovic, amb la canya a punt, ha aprofitat per a fer el 0-1 amb el que s'ha arribat al descans. A la represa, l'Europa ha decidit anar a buscar l'Igualada al seu camp i això s'ha traduït en dos gols més; el primer, una bona passada de Casti cap a Kike que el malagueny ha aprofitat per assistir a Guruzovic pel 0-2.

El tercer ha arribat pocs minuts després amb una pressió lata de Guruzovic i una carrera de 50 metres esquivant defenses rivals per acabar marcant. A les acaballes, l'Igualada va fer l'estèril 1-3 que no ha impedit que els de Beltry s'hagin fet amb els tres punts.

A Xbox, els escapulats han sumat un punt després d'empatar amb Spork Team (1-1).