A quarts de final de la Copa Catalunya!

Un ronda més endavant Un ronda més endavant Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

El Femení A es va classificar pels quarts de final de la Copa Catalunya en derrotar el Pallejà per 0 a 1. El partit va ser, com es preveia, molt complicat. El Pallejà, un bon equip que ha quedat segon a Preferent, ja va posar difícils les coses a la Copa Catalunya de fa un any, i ahir no va ser diferent.

Copa Catalunya · Segona Ronda · 31/05/15 (19:30 H) · Municipal Pallejà · Redacció

PALLEJÀ 0 - EUROPA 1

Les escapulades van sortir concentrades i van fer-se amb el domini del partit, però el Pallejà contratacava amb perill. A la primera part, no ha haver gaire ocasions de perill i la igualtat va ser la constant en aquests primers quaranta-cinc minuts. A la segona part, l'Europa va ser clarament el dominador del joc, però el Pallejà va tenir bones ocasions per avançar-se al marcador, especialment en un llançament al travesser de Carla, que va superar Mònica per alt.

Al minut 75, una centrada de Carlita per la dreta la va aprofitar Marina per batre Xènia, avançar l'Europa i donar-li, en definitiva, la classificació pels quarts de final de la Copa Catalunya, en què l'Europa s'enfrontarà, diumenge vinent al Nou Sardenya, al Levante Las Planas, el campió de lliga.

PALLEJÀ: Xènia, Jasmina, Sheila, Marta Garcia, Judit, Andrino, Ainhoa, Laia, Mireia, Carla i Marta Fernández. També van jugar: Laura, Sarai i Sònia.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Marta, Kaky, Vane, Carla, Anna Sitjà, Ana Alcocer, Granados i Núria. També van jugar: Andrea Porta, Marina, Carlita i Alba.

ÀRBITRE: Garcia Bernabeu.

TARGETES: grogues a Laia i Sònia del Pallejà i a Kaky de l'Europa.

GOL: 0-1 Marina (75').