Els penals classifiquen l'Europa

31 Maig 2016 Fran Capell
Eufòria gracienca en finalitzar el partit Eufòria gracienca en finalitzar el partit Fran Capell

El Femení A de l'Europa va passar a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya després d'empatar amb el Cerdanyola (0-0) i derrotar-lo als penals (3-1).

Copa Catalunya 2016 · Segona eliminatòria · 30/05/16 · 21 hores

(3) 0 - 0 (1) CERDANYOLA

La balança hagués pogut caure a favor de qualsevol dels dos equips en un partit que, malgrat el resultat, va comptar amb força oportunitats per a ambdós. La primera part va ser molt igualada. El Cerdanyola es trobava molt còmode als primers vint minuts i disposava de dues oportunitats. Primer era Núria qui no aconseguia driblar Jessi i posteriorment Clara no arribava per ben poc a una centrada per banda dreta. L’Europa es treia la son de les orelles i agafava les rendes en la segona part de la primera meitat. Sònia rematava alt un cop de cap i Clara feia lluir Ara amb una bona engaltada que la portera visitant rebutjava a córner.

Abans del descans Andrea Porta veia com se li anul·lava un gol legal per suposada falta prèvia. La segona part va començar amb una bona jugada personal de Zaira del Cerdanyola però el seu xut sortia fora per poc. Responia Carla provant sorprendre Ara sense èxit. Al minut 54 Eybis trencava el fora de joc i centrava a l’àrea petita i la pilota que no va entrar de miracle després d’una sèrie de rebutjos. El Cerdanyola avançava la seva defensa per reduir espais a l’atac europeista i sortia a la contra. A falta d’un quart d’hora, Raquel va estar a punt de sorprendre Jessi amb un centre-xut enverinat que tocava el travesser per fora.

L’Europa, més fresc en el tram final, intentava sortir amb superioritat però sense èxit. Els darrers minuts van tenir força emoció, doncs la pilota rondava per les dues àrees. Va ser Alonso, en dues ocasions, qui va tenir la victòria als seus peus. Especialment la darrera del partit on Jessi sortia als seus peus i aturava providencial l’oportunitat de la davantera visitant. El partit es va resoldre als penals i Carlita marcava el gol que classificava l’Europa per a la següent ronda.

EUROPA: Jessi, Kaky, Marta, Carla (Pili Porta, 66’), Carlita (Alcocer, 57’), Abril (Laia Castilla, 57'), Eybis (Júlia, 57´), Andrea Porta (Laia Rodriguez, 66’), Sònia, Clara i Núria (Judith, 66’).

CERDANYOLA DEL VALLÈS: Ara, Paula, Chich, Zaira, Cris (Adame, 67’), Anna, Nerea, Raquel (Vanessa, 79’), Clara (Mónica, 79’), Núria i Alonso.

ÀRBITRE: Pol Roig.

TARGETES: Grogues a Sònia i Kaky per part de l’Europa i Chich i Nerea pel Cerdanyola.

GOLS: cap

TANDA DE PENALS (3-1): Chivi fora 0-0, Alcocer gol 1-0, Guerra atura Jessi 1-0, Andrea Porta gol 2-0, Mónica gol 2-1, Kaky atura Ara 2-1, Zaira fora 2-1, Carlita gol 3-1.

Segona eliminatòria de la Copa Catalunya 2016.

Partit decidit a la tanda de penals. El proper rival de l'Europa serà el Pallejà en la tercera eliminatòria, darrera que es disputa dins el calendari 2015/2016.