Inici triomfant de la Copa Catalunya

A la següent ronda de copa A la següent ronda de copa Josep Maria Clemente

El Femení A, vingent semifinalista de la Copa Catalunya, ha iniciat una nova edició imposant-se clarament al Vic (4-0) en partit disputat al Nou Sardenya aquest dissabte a la tarda. Amb dos gols a cada part, l'equip gracienc ha segellat portar el seu nom a la segona ronda del torneig.

Copa Catalunya · Primera Ronda · 23/05/15 (19:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 4 - VIC 0

Les noies de l'Europa es van classificar per a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya en derrotar per un clar 4 a 0 al Vic. Les escapulades es van mostrar superiors i amb dos gols a cada part van certificar la classificació. Al minut 24, Carla, amb un xut llunyà, va obrir el marcador. Poc després, Núria feia el segon, rematant de cap una bona centrada de Carlita des de l'esquerra, Amb 2 a 0 es va arribar al descans.

A la represa poc va variar la dinàmica del partit: Marina va fer el 3-0 amb una precisa vaselina des de lluny i, ja al tram final, Núria feia el definitiu 4-0 encarant la portera osonenca i superant-la amb un xut creuat. L'Europa jugarà la setmana vinent la segona eliminatòria, enfront el vencedor de l'eliminatòria que jugaran Pallejà i Llerona.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Kaky, Carlita, Vane, Carla, Anna Sitjà, Clara, Granados i Núria. També han jugat Marina i Riera.

VIC: Sheila, Reche, Queralt, Serrano, Júlia, Carla, Judit, Aina, Mariona, Arnaus i Olga. També han jugat Casademont, Laura, Cristina, Andrea, Ester, Mireia i Mar.

ÀRBITRE: Segarra Nebot.

GOLS: 1-0 Carla (24'), 2-0 Núria (27'), 3-0 Marina (67'), 4-0 Núria (84')