Punt i final dràstic a la Copa Catalunya

L'Europa cau a la Copa L'Europa cau a la Copa Josep Maria Clemente

El Femení A va encaixar ahir una dolorosa derrota a Pallejà (5-0) i queda fora de la cursa per la Copa Catalunya 2016. Aquest duel dóna per acabada la temporada.

Copa Catalunya 2016 · Tercera eliminatòria · 05/06/16 · 20 hores

PALLEJÀ
5 - 0 EUROPA

Conscient de la dificultat que comportava el partit -el Pallejà havia estat capaç de guanyar els dos partits de Lliga al conjunt escapulat- l’Europa saltava a la gespa molt concentrat en el matx, realitzant el joc combinatiu habitual i donant mostres del bon moment de forma en el que ha arribat al tram final de temporada. Els primers 45 minuts van ser de domini absolut del Femení A, tant en la possessió com en les ocasions de gol. La primera d’elles arribaria als 13 minuts, quan un mal refús de la portera local Xènia va caure a peus de Laia Rodríguez que, des de 40 metres, va connectar una excel·lent xut que va fregar el travesser.

L’Europa anava a pel partit i, a més, veia com el Pallejà no es trobava còmode sobre la gespa i no s’apropava a l’àrea de Mònica, inèdita en tot el primer acte. Al minut 24 va arribar l’ocasió més clara. Sònia va rebre una gran passada a l’espai d’Alcócer i amb un subtil xut va superar la sortida de la portera, però la defensa local va reaccionar ràpid per salvar el gol a escassos metres de la línia. Quatre minuts més tard, ambdues jugadores s’intercanviarien els papers i va ser Alcócer la que va posar l’ai al cor quan el seu remat va marxar un pèl desviat. I abans del descans, una falta inderecta a la frontal de l’àrea executada per la mateixa Alcócer va llepar la part alta del travesser de la porteria del Pallejà. D’aquesta manera s’arribava al descans, amb la sensació de superioritat de l’Europa però, alhora, d’haver deixat escapar l’oportunitat d’avançar-se en el marcador.

A la segona part, dos minuts fatídics van condemnar el Femení A. Rondava el minut 51 quan Mireia va executar una gran servei de córner per marcar un gol olímpic i posar l’1-0. El gol va caure com una gerra d’aigua freda sobre el conjunt gracienc. Dos minuts més tard, Kaky no va encertar a refusar una pilota llarga i, aprofitant l’error i el bot de la pilota, Carla va superar Mònica per dalt. Un Pallejà inèdit ofensivament en la primera meitat, es trobava amb un valuós 2-0 als vuit minuts de la represa. Amb aquesta marcador i amb 30 minuts per endavant, el Femení A va reajustar el plantejament tàctic i va anar a per l’empat, conscient del risc d’encaixar més gols al contraatac.

Fidel al seu estil, les noies d’Álvaro del Blanco van seguir buscant el gol per reenganxar-se al partit, però el Pallejà, a la sortida d’una falta, va sentenciar l’encontre amb el 3-0. Cop duríssim, però tot i això, l’Europa no va abaixar els braços i amb l’equip bolcat a l’atac, el Pallejà va tancar el partit i va arrodonir el seu compte particular amb dos gols al contraatac de Júlia i Mireia.

PALLEJÀ: Xènia, Jasmina, Margarita, Olga, Sheila, Marta, Carla, Ana, Marina, Mireia i Marta Fernandez.

EUROPA: Mònica, Carlita, Kaky, Castilla, Sònia, Eybis (Abril, min. 51), Marta, Alcócer (Pili, min. 45), Laia Rodríguez (Andrea, min. 45), Núria i Clara.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas, assisit per Víctor Moreno i Alejandro Fernández.

TARGETES: Grogues a Kaky, Núria i Andrea (Europa).

GOLS: 1-0 (Mireia, 52’); 2-0 (Carla, 54’); 3-0 (Mireia, 64’); 4-0 (Júlia, 74); 5-0 (Mireia, 89’).

Tercera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016.