Remuntada per estrenar la copa

L'Europa evita la sorpresa L'Europa evita la sorpresa Josep Maria Clemente

El Sant Pere Pescador ha lluitat per donar la campanada de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, però l'Europa ha capgirat dos gols fins el 2-3 final del matx.

Copa Catalunya 2016 · Primera eliminatòria · 22/05/16 · 17 hores

ST. PERE PESCADOR
2 - 3 EUROPA

De nou, el Femení A va fer una demostració d’ambició i caràcter competitiu a Sant Pere Pescador, en aquest cas, en la primera ronda de la Copa Catalunya femenina. Les locals, que van finalitzar la Lliga de Preferent en quarta posició, no van posat les coses gens fàcils a un Europa que es va veure desbordat en la primera part. Molt més intenses en les disputes i desplegant un bon futbol, les empordaneses es van avançar en el minut 11 amb un gol d’Ana Nuria Ríos, que va aprofitar una badada defensiva per a superar Mònica amb una vaselina.

Quan l’Europa s’esvaïa la pressió rival i més còmode es trobava, de nou Ana Nuria Ríos va aprofitar la seva velocitat per guanyar l’esquena a la defensa escapulada i fer pujar el 2-0 en el minut 26. El partit, tens, molt disputat i a l’Europa que li costava trenar jugades col·lectives en un primer acte on les gracienques no van gaudir de cap ocasió de perill. A la segona meitat, però, el partit, com la meteorologia, va ser un altre. Sota una intensa pluja i amb presència d'una forta tramuntana, l’Europa va demostrar que vol competir aquesta Copa Catalunya fins el final. 22 minuts li van ser suficients per a remuntar. Als tres minuts de sortir de vestidors, Clara, a la sortida d’un córner, va recollir dins l’àrea petita un rebot i va afusellat Tais.

Amb el gol, les escapulades es van fet amb el domini de la possessió i van començat a donar mostres del que són. Després d’una gran jugada col·lectiva, Sònia va rebre entre línies i va assistir a la lateral, que amb un xut creuat va igualar el partit al minut 66. Amb els gols encaixats, un Europa que s’enduia totes les pilotes dividides i el vent en contra, fet que dificultava el joc directe del Sant Pere Pescador, l’equip local es va anar apagant. La remuntada es va fer efectiva en el minut 70. Clara va desviar una centrada lateral de Carla per a capgirar el partit i, a més, treure el bitllet cap a la següent ronda de la Copa Catalunya on ja espera el Cerdanyola del Vallès.

SANT PERE PESCADOR: Tais, Mireia, Maria del Carmen, Paula, Tania, Ana Núria, Cristina, Silvia, Andrea, Sara i Cynthia.

EUROPA: Mònica, Eybis, Kaky, Júlia, Carlita (Núria, min. 46), Castilla, Carla (Ivet, min 80), Laia Rodríguez (Abril, min. 46), Sitjà (Carlota, min. 78), Sònia i Clara (Mariona, min. 85).

TARGETES: Grogues a Cristina i Andrea (Sant Pere Pescador) i a Carla i Castilla (Europa).

GOLS: 1-0 (Ana Núria, 11’); 2-0 (Ana Núria, 26’); 2-1 (Clara, 48’); 2-2 (Núria, 66’); 2-3 (Clara, 70’).

Primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016.

Després de remuntar un 2-0 parcial, l'Europa es classifica i es veurà les cares amb el Cerdanyola del Vallès.