Treuen el passi en 45 minuts

L'Europa segueix endavant en plena competició de Copa L'Europa segueix endavant en plena competició de Copa Josep Maria Clemente

Un gran primer temps del Femení A és més que suficient per superar el Levante Las Planas (0-2) i seguir vives a la Copa Catalunya.

Copa Catalunya 2017 · 2a Ronda · 27/05/17 · 18 hores

LEVANTE LAS PLANAS
0 - 2 EUROPA

Intel·ligent i efectiu, aquests poden ser dos adjectius que defineixen a la perfecció el partit del Femení A davant el Levante Las Planas, un rival sempre complicat. Tal i com va succeir davant el Riudoms en la primera eliminatòria, Clara ha obert el marcador en el minut 3 després que el seu xut col·locat fregués l’esquena d’una defensora local i fes impossible l’estirada de la portera Kaeli. El conjunt local, que jugava tan sols en 20 metres, s’ha vist desbordat davant el joc del conjunt gracienc.

Amo i senyor de la pilota, l’Europa ha atacat constantment l’esquena de la línia defensiva fins que novament Clara ha establert el 0-2 en una acció similar a la del primer gol. El camí cap a la següent ronda s’ha aplanat d’hora però, tot i això, el Levante Las Planas no ha renunciat al matx i ho ha fiat tot als contraatacs i a la pilota aturada, aprofitant algunes faltes ingènues del Femení A. Anabel podria haver sentenciat l’eliminatòria en els darrers instants de la primera part però, malgrat trobar-se sola davant la porteria, ha estavellat el xut contra la portera. A la segona meitat el guió ha variat per complet.

El Levante ha fet una passa endavant, pressionant molt la sortida de pilota d’un Europa que en cap moment s’ha sentit còmode sobre la gespa. Pèrdues constants en zones perilloses han generat algun ensurt a la porteria de Mireia que ha hagut d’actuar en diverses ocasions. Amb el pas dels minuts les locals han anat a pel gol que els hi donés ales, oblidant l’ordre, fet que ha obert el partit. En diverses ocasions, Sònia, Núria i Granados han pogut guanyar l’esquena de la defensa però la darrera passada no ha estat efectiva i s’han esvaït les ocasions.

Qui sí ha pogut marcar el 0-3 ha estat Zaira, però entre Kaeli i el pal ho han evitat. Al final de l’enfrontament l’electrònic no s’ha mogut i el Femení A ja espera rival, que sortirà de l’enfrontament entre el Cerdanyola i Igualada.

LEVANTE LAS PLANAS: Kaeli, Laura, Carla, Sonia, Nadine, Carla Ventura, Nerea, Marta, Joanna Valeria, Débora i Cristina.

EUROPA: Mònica (Mireia, 45’), Eybis (Zaira, 45’), Júlia, Pou, Kaky, Castilla (Abril, 45’), Pili, Andrea (Carla, 25’), Anabel (Sònia, 50’), Sitjà (Núria, 45’) i Clara (Granados, 50’).

ÀRBITRE: Devani Cervantes Basachs, assistida per Carla Borràs i Irene López.