A l'Europa li agrada el salat!

06 Octubre 2019 Redacció
L'Europa comença a alçar el vol L'Europa comença a alçar el vol Jordi Batuecas

Segona victòria en lliga del Femení A, segona consecutiva i també contra un equip balear. Les escapulades s'han imposat 3-1 al Son Sardina.

Lliga · Jornada 4 · 06/10/19 · 11:30 hores

3 - 1 SON SARDINA

bannercroniquesfemeni

Bona primera part del conjunt europeista, sortint bé des del darrere i pressionant bé el conjunt rival. A causa d'aquest bon joc, Anabel ha fet una bona passada dins l'àrea veient com Andrea Porta s'ha avançat a la portera balear per fer l'1-0. No obstant, obrir el marcador no ha suposat un factor positiu quant a embranzida i el Son Sardina ha començat a sortir del seu terreny de joc, a connectar i a generar ocasions de gol.

A la represa tot s'ha igualat i cap dels dos equips semblava destinat a dominar la possessió. Nany, de falta, ha fet el 2-0 contra el seu exequip, però les visitants no han abaixat els braços i, avançant línies, han escurçat les diferències des dels onze metres transformant un penal.

L'Europa ha buscat una transició davant l'estirada de línies del rival per fer el tercer, que ha arribat en un bon atac per banda dreta finalitzat amb una centrada que Maria Farreras ha rematat al fons de la xarxa per a tranquil·litat de tothom. Fins al final, intent del Son Sardina de tornar-se a ficar dins el matx i de l'Europa de rematar la feina amb el quart gol. El marcador, però, no s'ha tornat a moure.

EUROPA: Gigi, Júlia (Kaky, 45'), Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Abad, Míriam, Anabel (Carlota, 72'), Cos, Nany i Clàudia (Farreras, 61').

SON SARDINA: Catalina, Laura, Yamila, Tània, Raquel Carpio (Francisca, 67'), Sònia (Laia, 72'), Melodie, Paula Rojas (Saira, 57'), Margalida (Elena, 72'), Raquel Gurrionero i Paula Neiro.

ÀRBITRE: Irene López Brustenga, assistida per Laura Morales Salmerón i Lucia Pardo Santos.

TARGETES: Grogues a Júlia i Kaky (Europa) i a Raquel Carpio, Paula Neiro i l'entrenador Guillem Amer (Son Sardina).

GOLS: 1-0 (Andrea Porta, 24'); 2-0 (Nany, 51'); 2-1 (Tània, 69'); 3-1 (Farreras, 89').