A la tercera... També va la vençuda!

19 Setembre 2021 Xavi de la Ossa
L'Europa aconsegueix la tercera victòria seguida L'Europa aconsegueix la tercera victòria seguida Xavi de la Ossa

Tres de tres partits guanyats suma l'Europa en un inici de lliga meteòric que ha rubricat guanyant davant la Fontsanta (1-5).

Lliga · Jornada 3 · 19/09/21 · 17:30 h · Municipal la Fontsanta

FONTSANTA-FATJÓ 1 - 5 EUROPA

Catorze gols a favor i quatre en contra. Les xifres d'aquest Europa són molt positives, com també ho és la manera en què han començat la Primera Nacional. La cantarella després del partit davant l'Espanyol B era que s'havia de guanyar a un camp complicat com és el de la Fontsanta. Doncs dit i fet, victòria contundent en un xoc controlat des del principi i sabent llegir el rival a la perfecció. Les escapulades marxen a l'aturada en un gran estat de forma.

Primera Part

Ha començat amb intensitat l'equip de Joan Bacardit quan només arrencar ha gaudit de dues ocasions de Vale i Farreras. A la tercera ha anat la vençuda després que Pili Porta hagi recuperat la pilota al mig del camp, hagi passat en profunditat cap a Vale i aquesta hagi regatejat la portera i xutat ben endins per obrir la llauna.

Sense temps perquè passés molta més cosa Bové ha protagonitzat una acció individual de qualitat a l'esquerra de l'àrea de la Fontsanta i ha xutat amb rosca per clavar-la a l'escaire. Les gracienques no han abaixat el peu de l'accelerador i han gaudit d'una nova ocasió de Vale que ha aturat Pili amb una gran estirada.

La Fontsanta s'ha activat cap a la mitja hora de partit i ha trobat un mà a mà amb Mimi, que ha anat a terra per desactivar les opcions rivals. Les escapulades han acabat la primera meitat atacant i apropant-se amb perill, però sense encertar.

L'ambició de l'Europa l'ha portat a dominar també el partit després del descans tant en sensacions com en ocasions. Un xut de Pili Porta que ha aturat la portera, un mà a mà que Vale no ha definit bé i la rèplica de Farreras per posar el tercer a l'electrònic.

La mateixa Farreras encara ha gaudit d'una nova oportunitat que s'ha trobat amb l'aturada de Pili. Amb l'encontre controlat la Fontsanta ha aprofitat per afegir una mica de picant i Claudia ha retallat distàncies després de superar Mimi amb un toc d'esperó dins l'àrea. No hi ha hagut temps de patir perquè l'Europa ha respost amb el quart del partit (i quin quart gol!). Pili Porta ha agafat la pilota a la frontal, s'ha desfet d'una defensora, ha aixecat el cap i amb tota la intenció ha clavat gol de vaselina.

Les escapulades encara han pogut marcar un altre quan Chami ha rematat cap endins una centrada de córner de Fati. Ha estat la darrera acció d'un partit que encara ha continuat fins al final, però que no ha tingut cap més al·licient. Així doncs, l'Europa tindrà una setmana sense partit abans de rebre el Son Sardina (tercer classificat) al Nou Sardenya.

FONTSANTA-FATJÓ: Pili, Aitana, Cris O, Angela (Sandra, 85'), Eli, María (Nacha, 65'), Raquel, Alicia, Ari (Maryangel, 45'), Flopp (Cris, 64') i Claudia F (Claudia, 45').

EUROPA: Mimi, Chami, Esther, Pili Porta, Vale (Moyano, 59'), Farreras, Anabel (Codi, 59'), Peque (Coral, 59'), Fati, Míriam (Carla, 69') i Bové (Abad, 83').

ÀRBITRA: Ester Erra Leiva (Barcelona), assistida per Mireia Guitart Caritg i Tetyana Fernández Vila (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Míriam (Europa).

GOLS: 0-1 (Vale, 11'); 0-2 (Bové, 18'); 0-3 (Farreras, 57'); 1-3 (Claudia, 71'); 1-4 (Pili Porta, 76'); 1-5 (Chami, 81').

Campionat de Lliga Nacional, Grup III.

Duel disputat sota bona temperatura.

Tercera victòria consecutiva. Primers minuts de la temporada per Anabel. Bové marca el seu primer gol amb l'escapulada i Farreras el seu primer gol aquesta temporada. Segon gol de Chami en dos partits.