Allunyades de l'objectiu

22 Desembre 2018 Redacció
Una jugada del duel d'avui Una jugada del duel d'avui Andrés Satan

Tercera derrota consecutiva a la lliga del Femení A escapulat. Aquesta tarda s'ha signat un 2-3 al Nou Sardenya contra el Barcelona B.

Lliga · Jornada 13 · 22/12/18 · 15 hores

2 - 3 BARCELONA B

L'Europa s'ha posat per davant al marcador al minut 21 amb gol de Moyano, però el segon equip blaugrana ha empatat ràpidament en una acció de Carla Armengol. L'empat a l'electrònic s'ha signat a la finalització dels primers 45 minuts. A la represa, el filial barcelonista s'ha avançat per obra de la mateixa autora, Carla Armengol.

El conjunt escapulat ha intentat pressionar a dalt i dificultar el joc visitant, però Sara Ismael ha tornat a foradar la porteria escapulada i ha posat l'1-3 parcial. L'Europa, sense abaixar els braços, ha reconnectat amb el partit fent el 2-3 gràcies a un cop de cap de Pili Porta. Al matx li restaven més deu minuts, però cap altra acció ha pogut moure el marcador ni tan sols una vaselina d'Andrea Porta pràcticament sense portera que no ha trobat camí de la xarxa.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Joanna, Pili Porta, Sònia, Andrea Porta, Júlia (Carla, 73'), Míriam (Zaira, 45'), Maria (Granados, 71') i Naira (Siegrist, 45').

BARCELONA B: Paula Argelaguet, Alba Fernández, Laia, Berta, Helena (Sara, 66'), Paula Gutiérrez, Carla Armengol, Zaira, Andrea (Viktoria, 60'), Aida i Carla Martínez (Alba Caño, 73').

ÀRBITRE: Coral Couso Cuadrado, assistida per Ivan Ferrés Soler i Sandra Márquez Redondo.

TARGETES: Grogues a Kaky, Sònia, Júlia i Joanna (Europa) i a Berta, Helena i Carla Armengol (Barcelona B).

GOLS: 1-0 (Moyano, 22'); 1-1 (Carla Armengol, 28'); 1-2 (Helena, 56'); 1-3 (Sara, 75'); 2-3 (Pili Porta, 77').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

L'Europa suma tres derrotes més que no pas victòries a la lliga.