Aquest és l'Europa!

13 Gener 2019 Redacció
Cau el líder! Cau el líder! Jordi Batuecas

El Femení A de l'Europa estrena el 2019 amb la campanada grossa de la lliga, tombant a casa el fins ara invicte líder Seagull (2-0).

Lliga · Jornada 14 · 13/01/19 · 11:30 hores

2 - 0 SEAGULL

Les escapulades han demostrat avui el seu autèntic potencial davant el conjunt badaloni, fins avui no derrotat encara per cap rival. El partit ha començat elèctric i amb els dos conjunts buscant la victòria. Després d'unes quantes aproximacions, l'Europa ha tret petroli al minut 19 en una acció a pilota aturada on, després de diversos rebots a l'àrea, Siegrist ha enviat el cuir al fons de la xarxa.

L'equip gracienc ha aconseguit el més difícil, anar per davant al marcador contra el Seagull, sabent administrar aquest marcador fins al descans davant un equip badaloní que no ha deixat d'insistir. A la represa, l'equip visitant ha sortit a mossegar amb ungles i dents i, tot buscant l'empat, s'ha trobat amb un xut al pal de Núria Garrote quan ja es cantava gol.

Per evitar qualsevol tipus de patiment, a falta de vint minuts pel final del temps reglamentari, Pili Porta ha aprofitat el servei d'una falta per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa i mig sentenciar el partit. Amb ordre i seguretat, l'Europa ha protegit la seva porteria en el temps restant i ha deixat a casa una victòria de prestigi que demostra que l'autèntic nivell europeista, d'haver-se mostrat més vegades durant la temporada, no tindria l'equip situat a la classificació a mitja taula.

EUROPA: Mei, Moyano, Zaira (Clàudia, 63'), Kaky, Joanna, Pili Porta, Andrea Porta, Siegrist, Júlia (Naira, 85'), Míriam i Maria (Carla, 70').

SEAGULL: Brigida, Alba Guerrero, Xènia (Anna Pascual, 45'), Queralt, Núria Garrote, Torras (Erika, 76'), Irina, Gordo, Sara Serna (Orteu, 45'), Llop (Carla, 45') i Pilar Garrote.

ÀRBITRE: Carla Borrás Polo, assistida per María Rodríguez Moya i Sandra Márquez Redondo.

TARGETES: Grogues a Pili Porta, Siegrist i Carla (Europa) i a Alba Guerrero i Torras (Seagull).

GOLS: 1-0 (Siegrist, 19'); 2-0 (Pili Porta, 70').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Primer partit del 2019. Primera derrota del Seagull a la lliga.