Bona victòria davant l'Espanyol

Bon partit a l'estadi Bon partit a l'estadi Josep Maria Clemente

Bona victòria de l'Europa davant l'Espanyol B. Les escapulades van ser superiors en tot moment a les espanyolistes a qui van derrotar per 2 a 0 a l'estadi. Des de l'inici, l'Europa es va fer amb el control del joc, portant la iniciativa ofensiva davant un Espanyol que jugava clarament a la contra.

Lliga · Jornada 23 · 29/03/15 (12 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 2 - ESPANYOL B 0

Al minut 27 va arribar el primer gol: Ana Alcocer feia una gran passada a Anna Sitjà, que s'internava per la dreta i amb un fort xut creuat batia a la portera visitant. Poc després, al minut 30, Carla, en jugada individual i amb un potent xut, tornava a batre Andrea. En tres minuts, l'Europa havia pràcticament sentenciat el partit.

La segona part va ser de més control per part de l'Europa, jugant amb ofici i buscant ampliar encara més les distàncies, davant un Espanyol amb escassa capacitat ofensiva i que pràcticament no va inquietar a Mònica. A part dels tres punts, cal destacar el debut en Lliga de les juvenils Judit i Riera, que van jugar els darrers minuts del partit.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Marta, Kaky, Vane, Carla, Anna Sitjà, Ana Alcocer (Judit, 78'), Clara (Riera, 87') i Granados (Núria, 64').

ESPANYOL B: Andrea, Moyano, Ferrero, Laia, Joana, Paula, Ainoa (angela, 46'), Altmann (Ari, 61'), Laura, Chama i Andrea.

ÀRBITRE: Martínez Navarro.

TARGETES: Grogues a Judit, Mònica i Teixi de l'Europa i a Eva de l'Espanyol.

GOLS: 1-0 Anna Sitjà (27'), 2-0 Carla (30').