Campanada i ben grossa!

28 Gener 2018 Redacció
Gesta històrica! Gesta històrica! Josep Maria Clemente

El Femení A segueix signant un 2018 fabulós i s'ha imposat 2-3 al Collerense, provocant la primera derrota del líder aquest curs al seu camp.

Lliga · Jornada 16 · 28/01/18 · 11:30 hores

COLLERENSE
2 - 3 EUROPA

L'equip mallorquí del Collerense semblava intractable enguany. Al seu terreny de joc ningú havia aconseguit ni tan sols puntuar aquesta temporada. L'Europa, que després d'una primera volta irregular havia començat els dos partits del 2018 amb triomf, n'ha sumat el tercer i ha fet saltar la banca a Palma de Mallorca.

A la gespa ha saltat intens el Collerense, pressionant la construcció de joc de l'Europa, a qui li ha costat circular la pilota. Una passada de Clara a Alcocer podria haver suposat el 0-1 per a un conjunt escapulat que començava a treure's la pressió del damunt. No obstant, qui ha obert el marcador ha estat el conjunt balear tot aprofitant una jugada d'estratègia. La reacció gracienca, ben ràpida, als cinc minuts, Pili habilita Clara amb una passada a l'esquena de la defensa i la davantera que no ha perdonat.

Quan el primer temps agonitzava, en una jugada de joc directe, amb una entrada ràpida en diagonal de Ruth, aquesta va combinar amb Pili Espadas i la jugadora del Collerense, amb fortuna -xutant per sota les cames de Kaky-, ha fet el 2-1. A la represa l'Europa no ha deixat de creure en les seves possibilitats i ha jugat bona part dels primers 20 minuts a camp contrari. Als 65 minuts de joc, Sònia, superant la línia defensiva, ha estat objecte d'un clar penal que Kaky ha transformat en l'empat.

Amb la retirada del camp de la local Pili Espadas (una de les jugadores més perilloses del Collerense), sumant els canvis de l'Europa amb l'entrada de Zaira i Laia i afegint la moral escapulada de l'empat, l'equip s'ha engrescat per intentar una 'impossible': derrotar el líder a casa seva. A fi de bé que ho ha aconseguit, a cinc minuts de la finalització del partit, amb el doblet particular de Clara. Al tram final les escapulades no han patit, sinó que fins i tot amb un xic de sort encara haurien pogut fer el 2-4. Amb el xiulet final ha saltat la sorpresa i l'Europa ha signat una de les victòries de més mèrit de qualsevol equip aquest curs a la Segona Divisió.

COLLERENSE: Catalina, Margalida, Andrea, Gabriela, Ruth, Pili Espadas (Gema, 60'), Maria, Irene, Lara, Sara (Katelyn, 75') i Núria (Elena, 77').

EUROPA: Ari, Moyano (Anna Sitjà, 89'), Kaky, Carla (Laia, 65'), Pili Porta (Pou, 92'), Sònia, Eybis, Julia, Alcocer (Zaira, 65'), Clara i Nany.

ÀRBITRE: Víctor Jiménez Yustos (Balear), assistit per Eduardo Martínez Martínez i Alberto Martínez Fernández.

TARGETES: Groga a Anna Sitjà (Europa).

GOLS: 1-0 (Margalida, 25'); 1-1 (Clara, 30'); 2-1 (Pili Espadas, 41'); 2-2 (Kaky -p-, 65'); 2-3 (Clara, 85').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.