Cau la primera!

01 Novembre 2020 Àngel Garreta
Primers tres punts a l'estadi Primers tres punts a l'estadi Àngel Garreta

El Femení A del CE Europa ha aconseguit el primer triomf de la lliga (2-1 contra el Riudoms) després d'haver-la iniciat amb dos empats.

Lliga · Jornada 3 · 01/11/20 · 11:30 hores

2 - 1 RIUDOMS

Primer "+3" a casa i de la temporada en un partit on ha costat obrir la llauna, la gespa ha fet una mala passada a l'Europa i, finalment, s'ha pogut reaccionar. Després d'uns minuts inicials de tempteig, una centrada de Laura que la portera no ha pogut blocar i al final ha hagut de refusar una defensa, s'ha convertit en la primera opció escapulada.

Al quart d'hora, un mà a mà de Pili Porta amb la portera Brigi l'ha guanyat la dorsal 1 de les visitants. La llauna s'ha obert al minut 27 quan una gran passada en llarg de Júlia des de camp propi, a l'esquena de la defensa, l'ha aprofitat Laura per, picant la pilota per sobre la sortida en fals de la portera, fer l'1-0. Un xut centrat de la visitant Irati al minut 39, ben blocat per Ari, ha estat l'oportunitat més clara del Riudoms al primer temps.

A la represa, el mal estat de la gespa del Nou Sardenya -que s'hauria d'haver canviat aquest passat estiu però l'Ajuntament ho va deixar pendent per la Covid-19- ha jugat una mala passada a l'Europa. La rematada de Dueso, que anava lliscant per terra, s'ha vist elevada i modificada en el gir per un pedaç de gespa de reforç del terreny de joc, agafant Ari mig vençuda i entrant al fons de la xarxa.

Amb tot, el conjunt gracienc s'ha refet i Pili Porta, al minut 74 i aprofitant una passada de Sara, ha tornat a elevar la pilota per sobre la portera i ha establert un 2-1 que s'ha pogut defensar fins el xiulet final.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Ari, Moyano (Zaira, 61'), Júlia, Pili Porta, Laia, Fusté, Laura (Rachele, 88'), Sara, Ona (Anabel, 61'), Vale (Peque, 61') i Sepha (Abad, 61').

RIUDOMS: Brigi, Garazi, Isabel, Cristina, Lídia (Clara, 65'), Dueso (Dalmau, 74'), Lilo (Garrit, 80'), Irati (Maria Pablo, 74'), Lledó, Sarai (Andrea Vernet, 74') i Júlia Vernet.

ÀRBITRE: Matilde Esteves Garcia Biajakue, assistida per Tetyana Fernández Vila i Mariona Castells Santoyo.

TARGETES: Grogues a Moyano i Peque (Europa) i Lilo (Riudoms).

GOLS: 1-0 (Laura, 27'); 1-1 (Lilo, 30'); 2-1 (Pili Porta, 74').