Cinquena victòria del curs

25 Novembre 2018 Redacció
Imatge d'arxiu del Femení a domicili aquesta temporada Imatge d'arxiu del Femení a domicili aquesta temporada Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

El Femení A de l'Europa ha sumat al camp del Sant Pere Pescador (1-2) el cinquè triomf en la present temporada Segona Divisió.

Lliga · Jornada 10 · 25/11/18 · 16 hores

SANT PERE PESCADOR
1 - 2 EUROPA

Les escapulades han obert el marcador a poc d'iniciar-se el partit. Una falta directa servida per Granados ha topat amb la barrera i aquesta ha desviat la pilota agafant a contrapeu la portera. La resposta local, en una jugada aïllada, ha suposat l'empat, obra de Blanca a tocar dels 20 minuts de joc.

Amb 1-1 al marcador l'Europa ha topat dues vegades amb el travesser, podent avançar-se al marcador en aquestes accions però no trobant fortuna. Al minut 41, contratemps amb la segona cartulina groga a Carla. L'Europa s'ha preparat als vestidors per assumir la segona part amb una futbolista menys. A la represa, el conjunt de Toni Camacho ha ofert sobre la gespa molt ordre, solidaritat, sacrifici i feina col·lectiva amb un efectiu menys que les locals.

Al minut 69, Maria del Carmen ha evitat amb les mans un gol cantat i l'acció ha suposat la seva expulsió per vermella directa i penal per a l'Europa. El nombre d'efectius es tornava a igualar i tocava aprofitar l'ocasió per avançar-se al marcador: Kaky ha xutat la pena màxima, la portera Marina Barneda ha refusat el xut però Pili Porta, atenta, ha aprofitat la segona jugada per fer l'1-2. Jugant deu contra deu, l'Europa ha controlat els darrers minuts del matx on encara podria haver signat algun gol més.

SANT PERE PESCADOR: Marina Barneda, Maria del Carmen, Alba (Andrea Mateos, 75'), Paula, Sílvia, Blanca, Marina Poyato (Laura, 56'), Jennifer (Ester, 76'), Berta, Laia i Cynthia.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Carla, Joanna, Pili Porta, Laia (Naira, 76'), Andrea Porta, Miriam (Zaira, 67'), Maria (Clàudia, 76') i Granados (Xiki, 59').

ÀRBITRE: Cecilia Laura Muñoz Di Giovambattista, assistida per Paula Bonay Bernad i Florencia Muñoz Di Giovambattista.

TARGETES: Grogues a Paula i Laia (Sant Pere Pescador) i a Carla -dues i expulsió minut 41- i Laia (Europa). Vermella directa a Maria del Carmen -minut 69- (Sant Pere Pescador).

GOLS: 0-1 (Granados, 5'); 1-1 (Blanca, 19'); 1-2 (Pili Porta, 70').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

En deu jornades de lliga, 5 victòries i 5 derrotes.