Començant pel camí de la victòria

03 Setembre 2017 Fran Capell
Pletòrica celebració del tercer gol amb Pili Porta i Clara Pletòrica celebració del tercer gol amb Pili Porta i Clara Fran Capell

El Femení A de l'Europa ha començat la lliga amb victòria davant el Pardinyes al Nou Sardenya per 3-1. El gol de la tranquil·litat ha arribat al minut 88.

Lliga · Jornada 1 · 03/09/17 · 11:30 hores

3 - 1 PARDINYES

L'Europa ha resultat clar dominador del matx però no ha estat fins els darrers minuts quan ha aconseguit tancar el marcador contra el nouvingut Pardinyes. El partit ha comptat amb nombroses ocasions escapulades, sobretot als primers quaranta-cinc minuts on Elian ha resolt amb rapidesa diferents mà a mà amb les davanteres gracienques, que no han aconseguit materialitzar el gol.

La primera diana del matx l'ha fet Nany, un dels nous fitxatges d'enguany, de falta directa. A la següent jugada, després d'un llançament de córner, la pilota ha arribat a Kaky, al segon pal, qui ha marcat per sota Elian. El control i possessió de la pilota ha estat clarament local. El Pardinyes només ha creat una ocasió en aquesta primera part on Ari ha estat ràpida en un u contra u amb Laura.

La segona part ha començat amb el gol d’ Anna Oriach que ha marcat de vaselina a una Ari que ha sortit a tapar un pèl tard, posant el 2-1 al marcador. L'Europa ha seguit amb el domini de la possessió i imposant pressió al mig del camp amb l’entrada de Laia, però el gol de la despreocupació total no ha arribat fins que al minut 88 Pili Porta ha fet el tercer, després d’una falta executada des del lateral dret per Laia. El nou tècnic, Cristian Aleza, s'estrena amb victòria en lliga.

EUROPA: Ari, Kaky, Julia, Nany, Eybis (Moyano, 60’), Pili Porta, Ana Alcocer (Laia, 60’), Andrea Porta, Anabel (Zaira, 79’), Clara i Sonia (Anna Sitjà, 89’).

PARDINYES: Elian, Cristina, Patri (Anna Nadal, 79’), Laura, Anna Oriach, Rosa, Anna Esteve, Gemma (Marta Blabia, 87’), Carla, Clara Rodríguez i Carme (Ona, 85’).

ÀRBITRE: Devani Cervantes, assistida per Carla Borràs i Marta Salinas.

TARGETES: Andrea Porta ,Anabel, Laia i Moyano (Europa) i Gemma (Pardinyes).

GOLS: 1-0 (Nany, 29’); 2-0 (Kaky, 31’); 2-1 (Anna, 53’); 3-1 (Pili Porta, 88’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.