Condicionades amb una menys des del minut 11

24 Febrer 2019 Redacció
A remolc des del començament A remolc des del començament Xavier Massó

Després de dos triomfs consecutius, el Femení A de l'Europa ha tornat a caure en la derrota, en aquesta ocasió a casa per 0-5 davant l'AEM.

Lliga · Jornada 19 · 24/02/19 · 16:45 hores

0 - 5 AEM

Una jugada clau ha marcat el partit des del principi. En un atac de l'AEM, amb la davantera en clar fora de joc (veure primera foto de la galeria), Joanna acaba fent una falta a la frontal, tenint al costat a la seva companya Míriam, rebent una injusta vermella directa com a darrera jugadora -no és el cas- i agreujada amb la transformació del 0-1 fruit del xut de la falta directa.

Amb l'equip encara desencaixat per l'expulsió i no entenent la decisió ha arribat el 0-2 un parell de minuts més tard. Molta càrrega al marcador amb una jugadora menys. Amb tot, l'Europa no li ha perdut la cara al partit i ha seguit plantant batalla, arribant al descans sense encaixar més gols.

A la represa el 0-3 ha arribat d'hora, obra d'una Vanesa Núñez que s'ha convertit en l'estrella del partit pel seu equip transformant 4 del total de 5 gols de l'AEM. Després de gairebé un quart d'hora sostenint un 0-3 ja impossible de remuntar, han caigut els altres dos gols als minuts 74 i 84, fruit ja del fort desgast físic de les deu jugadores escapulades.

EUROPA: Mei, Moyano, Zaira (Granados, 70'), Kaky, Carla (Naira, 62'), Joanna, Pili Porta, Andrea Porta (Ana Alcocer, 70'), Siegrist, Júlia i Míriam (Clàudia, 45').

AEM: Maria, Andrea, Marta (Marina, 66'), Nadia (Lídia, 83'), Vesela, Meritxell, Paula (Jordina, 73'), Cristina, Iris, Vanesa i Natàlia.

ÀRBITRE: Teresa Purti Páez, assistida per Júlia Dauder Perelló i Martina Cárdenas López.

TARGETES: Grogues a Pili Porta i Siegrist (Europa) i a Jordina (AEM). Vermella directa a Joanna -minut 11- (Europa).

GOLS: 0-1 (Nadia, 13'); 0-2 (Vanesa, 15'); 0-3 (Vanesa, 51'); 0-4 (Vanesa, 74'); 0-5 (Vanesa, 84').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Partit que de forma pràcticament virtual deixa l'Europa sense opcions d'entrar entre els 4 primers equips que formaran la nova categoria 'Primera B'.