Contra la ràbia, gols!

28 Octubre 2018 Redacció
Gols celebrats amb passió a l'estadi Gols celebrats amb passió a l'estadi Josep Maria Clemente

L'Europa femení s'ha tret el mal regust de l'escàndol arbitral de la setmana passada superant per 3-0 el Son Sardina al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 7 · 28/10/18 · 11:30 hores

3 - 0 SON SARDINA

Partit controlat per les escapulades des de bon inici, gaudint d'ocasions i possessió de la pilota. El d'avançar-se 2-0 en poc més de 17 minuts ha facilitat les coses a les gracienques. Als quatre minuts, Andrea Porta ha enviat al fons de la xarxa una segona jugada fruit d'una falta lateral. Idèntic final ha tingut una acció al minut 17, amb la mateixa protagonista golejadora.

Minuts després, Clara ha tingut una bona ocasió en un xut a la fusta. A la represa, ocasions per a Clara -per partida doble-, Zaira, Pili Porta... fins que Clara ha arrodonit el marcador al minut 89 després de rebre una passada a l'espai i creuar al pal llarg davant la sortida de la portera rival.

EUROPA: Ari, Moyano, Kaky, Carla (Naira, 66'), Pili Porta, Sònia (Laia, 58'), Andrea Porta (Ari Lara, 87'), Júlia, Míriam, Maria (Zaira, 73') i Clara.

SON SARDINA: Catalina, Esther (Savannah, 81'), Laura, Linner, Saira, Raquel Carpio (Raquel Gurrionero, 70'), Laia (Yamila, 57'), Ana Isabel, Yolanda, Eva i Francisca Maria (Nicole, 45').

ÀRBITRE: Meritxell Guàrdia Ferrer, assistida per Ainhoa Vázquez Zarza i Glòria Pelegrí Quintana.

TARGETES: Grogues a Raquel Carpio i Linner (Son Sardina).

GOLS: 1-0 (Andrea Porta, 4'); 2-0 (Andrea Porta, 17'); 3-0 (Clara, 89').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

L'Europa suma 9 punts a la taula classificatòria.