founderz blanc2remei blanc2

Partit d'ofici de l'Europa per aconseguir el 4/4

28 Setembre 2024
Partit d'ofici de l'Europa per aconseguir el 4/4 Manel Añó

L'Europa planta cara contra un Pradejón intens i aconsegueix la quarta victòria consecutiva.

2RFEF Grup 1 · Jornada 4 · 28/09/2024 · 18 h. · Nou Sardenya

EUROPA 1 - 0 PRADEJÓN

Gairebé no hem tingut temps de seure a les nostres cadires que Natàlia ha marcat el primer i únic gol del partit. La migcampista ha aprofitat una centrada d'Ibra al segon pal per rematar de cap i batre a Sheila. A partir d'aquest moment, l'Europa i el Pradejón s'han anat repartint el control de pilota, però sense un dominador clar. El partit ha estat igualat en tot moment.

A partir dels 30 minuts, les de Nany han aconseguit tenir una mica més de control i han començat a jugar al camp rival. Minuts més tard, Pili ha perdonat el segon gol, amb un xut que ha sortit fregant el pal dret de Sheila després d'una gran centrada de Serrat..

El partit s'ha equilibrat els darrers instants de la primera part, amb un Pradejón que ha seguit insistint, però sense crear gaire perill per a Janet. Els últims instants abans del descans el partit s'ha convertit en una anada i tornada, sense domini de pilota per cap dels dos equips, i amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha sigut molt més visitant que local. El Pradejón ha sortit decidit a pressionar a dalt i li ha complicat la sortida de pilota a l'Europa. Les de Nany han semblat incapaces de trobar la tranquil·litat necessària per a poder superar la pressió de les visitants, i pràcticament s'ha jugat al camp de l'Europa.

Els canvis del Pradejón han funcionat i les ocasions visitants han començat a arribar. Janet, però, ha estat incommensurable, i ha complit amb nota en totes i cadascuna de les accions. Primer un xut llunyà de Rodri, i després fent-se gran davant Gloria perquè aquesta acabi fallant i perdonant l'empat.

Els quinze minuts finals han arribat amb una doble ocasió d'Ibra, que primer ha posat a prova Sheila, que ha reaccionat bé, i després ha xutat desviat a la dreta de la portera. D'aquesta manera, l'Europa s'ha tret la pressió de sobre durant uns minuts. Els darrers instants de partit no han tingut un dominador clar i el resultat ha acabat sent el de victòria per a les locals, sumant la quarta consecutiva i un inici de lliga perfecte.

EUROPA: Janet, Júlia Serrat, Naiara, Pili Porta, Sílvia (Clara, 67'), Ibra, Natàlia, Sarita (Galceran, 67'), Ari, Júlia Gómez (Bella, 82'), Núria (Neus Vila, 89').

CD PRADEJÓN: Sheila, Saioa, Ezkurdia, Esther, Xina, Ana Pagola, Aitana, Rodri, Hajar, Galán, Alejandra.

ÀRBITRE: Tetyana Fernández Vila, Maria Salvador Molina, Patricia Portillo Terencio.

GOLS: 1-0 (Natàlia).

Jornada 4 del Grup 1 de 2RFEF Femenina.

La vesprada ha refrescat el que havia començat sent una calor pràcticament d'estiu.

Abans del partit, s'ha entregat una samarreta a Clara i Pili Porta pels seus 250 partits a l'Europa.