remei blanc

Meritós empat en l'últim amistós de pretemporada

01 Setembre 2024 Oriol Rosell
Celebració del gol de Serrat Celebració del gol de Serrat Àlex Martínez

L'Europa empata a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Barça B en l'últim enfrontament de pretemporada.

Pretemporada · Amistós · 01/09/2024 · 12H · CE Joan Gamper

BARÇA B 1 - 1 EUROPA

L'últim duel de pretemporada era, alhora, el més exigent. El rivalt, el filial del Barça, ha estat el campió de les dues darreres temporades de la 1a RFEF.

Els primers 15 minuts han estat un bon vaticini del partit. Ambdós equips han jugat amb un bloc mig, mostrant-se sòlids durant tot els 90 minuts. Al minut 15, Clara ha tingut la primera ocasió del partit, aprofitant un bon contraatac de l'Europa, però la jugada ha acabat en mans de Meri, la portera del Barça.

La primera ocasió entre els tres pals del Barça no ha arribat fins al minut 30, quan Janet ha fet una aturada decisiva.

Abans del descans, l'Europa ha dominat la possessió i ha gaudit de bones ocasions, però el Barça ha fet un "escac i mat" abans de la mitja part. L'escac ha estat l'aturada de Janet en un u contra u al minut 42, però el mat ha arribat just abans del xiulet que indicava el final de la primera part, quan, a partir d'un contraatac generat a l'esquena de la defensa, Elia ha marcat l'1 a 0.

Nany ha demanat una reacció de l'equip just després del descans, i així ha estat. Al minut 51, Júlia Gómez ha assistit a Serrat, qui ha creuat la pilota a la portera del Barça per fer l'empat al marcador. Al llarg de la segona part, Alba ha hagut d'intervenir en tres ocasions per aturar arribades del Barça que no han suposat gaire perill. L'equip s'ha mostrat molt sòlid en defensa i al mig del camp, i s'ha aferrat a un marcador que li dóna mèrit a la temporada del conjunt de Nany.

La temporada arrenca dissabte vinent al Nou Sardenya contra l'Osca, i l'equip ha demostrat que ja està llest per iniciar la competició.

EUROPA: Janet (Alba, 45'), Serrat (Neus, 71'), Aina, Naiara, Pili Porta (Irina, 55'), Sílvia (Tati, 71'), Natalia (Marina, 33'), Clara, Ari Márquez, Júlia Gómez (Ibra, 55') i Núria (Galcerán, 55').

BARÇA B: Meri, Martina, Adri, Maria, Emma Martín, Ainoa, Elia, Galvez, Noa, Lua, Anna. Han completat la convocatòria i el partit: Lorena, Ari, Laura, Bea, Rosalia, Carlota, Gadea, Martina, Laia i Cristina.

GOLS: 1-0 (Elia, 45'), 1-1 (Serrat, 51').

Amistós de pretemporada a la CE Joan Gamper.

Tot i que ha plogut durant l'escalfament, el partit s'ha jugat sense pluja.