L'Europa mostra fortalesa contra el Vila-real

12 Agost 2024 Manel Añó
L'Europa mostra fortalesa contra el Vila-real Villarreal CF Femení

L'Europa va aconseguir un gran empat contra el Vila-real en el segon partit de pretemporada.

El Primer Equip femení va disputar el seu segon partit de pretemporada lluny de casa visitant el Vila-real, un equip d'una categoria superior. Les de Castelló són equip de 1RFEF després d'haver baixat de la Liga F la temporada anterior. Així i tot, les nostres van saber respondre a l'alçada de les exigències i van posar el conjunt local contra les cordes en molts moments de la primera part.

L'equip va estar valent amb pilota en construcció i sortida de pilota, tenint control en molts moments i també sabent patir. Les arribades eren pels dos equips, però va ser l'Europa qui es va posar per davant al marcador amb un gol de Manau. Just abans del descans, les locals van empatar aprofitant un servei de banda que va acabar amb el seu únic xut a porta de la primera meitat i el gol.

A la segona part el Vila-real va reajustar en la pressió, dificultava més la sortida de pilota i pressionava més i més altes, cosa que va generar que els dos equips deixessin més espai a l'esquena. L'Europa va tenir un gol anul·lat per un fora de joc dubtós que hauria sigut l'1-2 després d'una gran jugada col·lectiva. Ander també va tenir una ocasió clara, dues faltes molt perilloses servides per Sílvia, i altres oportunitats per posar-se per davant al marcador. El Vila-real va respondre amb una ocasió claríssima amb un u contra u davant Janet que acabava amb la pilota sortint per sobre del travesser.

Així i tot, les locals no van tenir cap arribada més clara i l'Europa no va patir en excés. Gran partit de les de Nany que segueixen agafant ritme per aquesta temporada a 2RFEF.