D'Igualada, res de res!

18 Febrer 2018 Redacció
Una acció del matx d'avui Una acció del matx d'avui Josep Maria Vintró

El Femení A de l'Europa segueix intractable aquest 2018 i aquest matí s'ha desfet per 3-0 de l'Igualada en matx jugat al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 18 · 18/02/18 · 11:30 hores

3 - 0 IGUALADA

Quatre partits consecutius en les darreres lligues duien Europa i Igualada empatant els seus partits. Fent un petit joc de paraules amb el nom del rival, avui, d'igualada, res de res: clar 3-0 per a les gracienques.

Gran inici escapulat, avançant-se al marcador només començar el partit amb una acció combinativa per l'esquerra, rematada sense voler per Cubí sobre la seva pròpia porteria. L'Europa ha dominat completament el primer temps, amb i sense pilota, davant un Igualada amb idees poc clares. Nany, Clara i Andrea Porta en dues ocasions haurien pogut incrementar la renda europeista, però no seria fins al minut 34 quan la mateixa Andrea remataria amb eficàcia per fer el 2-0.

A la represa, l'entrada per les visitants de Mariona i Pablos feia tenir més capacitat a dalt a l'Igualada, que ha provat d'apropar-se al marc defensat per Ari amb contres llargues. Clara, Andrea i Pili haurien pogut sentenciar, però ha repetit finalment diana Andrea al minut 76. Un 3-0 que ja ha deixat fora de combat l'Igualada en un partit molt complet de les escapulades.

EUROPA: Ari, Moyano (Anna Sitjà, 81'), Kaky, Pili Porta, Laia, Sònia (Alcocer, 77'), Andrea Porta, Júlia, Clara (Zaira, 84'), Granados (Anabel, 68') i Nany.

IGUALADA: Noèlia, Marta Ortiz, Esther, Elena (Núria, 45'), Míriam (Júlia, 82'), Jana (Mariona, 62'), Marina, Laura, Anna, Aroney (Pablos, 45') i Marta Cubí.

ÀRBITRE: Victoria Petrova Borislavova, assistida per Maria Sanginés Escrig i Ainoa Casado Buendía.

TARGETES: Grogues a Andrea Porta i Nany (Europa).

GOLS: 1-0 (Marta Cubí -pp-, 2'); 2-0 (Andrea Porta, 34'); 3-0 (Andrea Porta, 76').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

L'equip segueix amb ple de victòries el 2018.