Decideixen dos gols en els deu darrers minuts

27 Gener 2019 Redacció
Vola un punt al final Vola un punt al final Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa ha caigut derrotat en la seva visita al camp del Sant Gabriel (2-0) en un matx decidit al tram final de partit.

Lliga · Jornada 16 · 27/01/19 · 11:45 hores

SANT GABRIEL
2 - 0 EUROPA

No ha pogut sumar l'equip escapulat en el seu desplaçament a Sant Adrià de Besòs. Encarant la recta final del duel semblava que l'Europa sumaria el primer empat de la temporada, però al final no ha estat possible. El conjunt escapulat mostra un curs irregular on els partits només es compten per triomfs o derrotes. El Femení A gracienc no suma un empat a la Segona Divisió estatal des de finals del 2017 al camp de l'Sporting Mahón.

El duel ha transcorregut sense gaires ocasions. El 'Sangra' ha plantejat un duel a la contra i l'Europa ha tingut el domini de la pilota però sense fructificar en atac. Un partit destinat al 0-0 s'ha trencat en la recta final amb dos gols: el primer, al minut 82, obra de Lara Rabal, rematant de cap un refús del travesser com a resposta a un xut anterior. El de la sentència, al minut 89, transformat per Cristina Campos. En una passada a l'espai, Míriam ha relliscat al mig del camp i Cristina, encarant tot sola la portera Mei, l'ha superat per tancar el marcador.

SANT GABRIEL: Alba, Lara Palomino (Marta, 88'), Mireia, Lara Rabal, Laura, Cristina, Vane (Carla, 72'), Julia, Akari, Paula (Maria, 56') i Adriana (Guadalupe, 62').

EUROPA: Mei, Moyano, Kaki, Joanna, Pili Porta, Andrea Porta, Siegrist, Júlia (Míriam, 85'), Maria (Carla, 75'), Clàudia (Sònia, 75') i Naira (Zaira, 45').

ÀRBITRE: Raquel Maspoch Geli, assistida per Martina Cárdenas López i Claudia Marco Mir.

TARGETES: Groga a Siegrist (Europa).

GOLS: 1-0 (Lara, 82'); 2-0 (Cristina, 89').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

El Femení A duu un any i més d'un mes guanyant o perdent els 29 partits disputats des del 10 de desembre del 2017 a Maó, data del darrer empat en lliga.