Derrota dolorosa a Vic

L'Europa, derrotat a domicili L'Europa, derrotat a domicili Josep Maria Clemente

Tercera derrota consecutiva del Femení A, aquesta enfront el Vic, cuer de la classificació. Les escapulades segueixen en ratxa negativa. En el partit d'ahir, novament van tenir la primera ocasió del partit, a peus d'Anna Sitjà, però novament, poc després, rebien un gol que les posava per sota en el marcador.

Lliga · Jornada 12 · 14/12/14 (18:15 H) · Municipal de Vic · Redacció

VIC 2 - EUROPA 0

Malgrat aquesta mala sort en accions puntuals, l'equip es va tornar a mostrar mancat d'idees en la creació de joc, massa directe en moltes fases del joc, i molt tou i indecís en defensa. L'Europa va intentar portar el pes del joc, davant un Vic ordenat i que va aprofitar una pèrdua al mig camp per contratacar i fer el 2 a 0 poc després del quart d'hora de joc.

Amb aquesta llosa al marcador, les gracienques van millorar a la segona part, buscant un joc més combinatiu però sense generar ocasions clares de perill. L'Europa arriba a l'aturada a la lliga amb una mala dinàmica de joc i resultats, que les ha fet caure a la vuitena posició de la classificació.

VIC: Sheila, Reche, Júlia, Queralt, Roca, Carla Ventura (Laia, 82'), Carla Martínez, Judit, Mª Mar (Olga, 60'), Raqui i Arnaus.

EUROPA: Sílvia, Alba, Teixi, Kaky, Mar (Marta,45'), Vane, Carla (Pili Porta, 65'), Ana Alcocer (Núria, 65'), Anna Sitjà, Clara (Andrea Porta, 65') i Granados.

ÀRBITRE: Hernández Cacho.

GOLS: 1-0 Carla Martínez (6'), 2-0 Carla Martínez (18')