Derrota evitada sobre el xiulet final

04 Desembre 2016 Redacció
Nova ensopegada a Pallejà Nova ensopegada a Pallejà Josep Maria Vintró

Tot i les nombroses i clares ocasions de gol, el Femení A de l'Europa suma un punt a Pallejà (1-1) gràcies a un gol de Marta Pou al minut 94.

Lliga · Jornada 12 · 04/12/16 · 17 hores

PALLEJÀ
1 - 1 EUROPA

El Femení A ha vist trencada la ratxa de tres victòries seguides. El Pallejà, un rival que sempre complica les coses al conjunt escapulat -la darrera victòria data del juny del 2015 en un partit de Copa Catalunya- s’ha avançat en el minut 90 a la sortida d’un córner però en la darrera jugada del partit, Marta Pou ha establert l’empat en rematar una falta servida per Carla.

Les noies d’Àlvaro del Blanco han fet mèrits en la primera meitat per sumar els tres punts, però la falta d’encert de cara a porteria ha passat factura. Resultat difícil d’assimilar en un partit en què l’Europa ha merescut la victòria. En els primers quaranta-cinc minuts de partit, el Femení A s’ha fet amo i senyor de la pilota i de l’enfrontament en el Municipal de Pallejà. Als tres minuts, Pou ha executat una falta a l’escaire dret però Sheila, la portera local, ha volat per salvar el 0-1. Era la primera de les vuit ocasions clares de gol que ha tingut l’Europa per a inaugurar el marcador.

Amb el pas dels minuts el Pallejà ha reaccionat reajustant el sistema defensiu però malgrat això, Andrea Porta ha rematat al pal un centre d’Andrea Granados. Al minut 31, i després d’una gran pressió a l’àrea local, Anabel ha superat per dalt a Sheila però sobre la línea i amb l’ajuda del travesser, Jasmina ha salvat el gol per a desesperació del conjunt gracienc. Ja a les acaballes del primer acte, el Pallejà ha gaudit de l’única oportunitat de gol amb un gran xut d’Olga que s’ha estavellat al pal dret de la porteria de Mireia. A la represa, el Pallejà ha fet una passa endavant i l’Europa ja no ha estat tan còmode sobre la gespa. El segon temps no ha tingut un dominador clar i al Femení A li ha costat circular amb rapidesa la pilota, aspecte que ha afavorit el joc directe i de contraatac de les locals.

Tot i això, cap dels dos equips ha tingut ocasions clares i, al final, la pilota aturada ha obert la llauna. L’1-0 ha arribat a la sortida d’un servei de cantonada que Marina, al segon pal, ha rematat a boca de canó. Era el minut 90. No podia ser que l’Europa perdés un partit així i les escapulades han lluitat per a evitar-ho. Quatre minuts més tard, Marta Pou ha connectat una gran rematada de cap que ha fet inútil l’estirada de Sheila i que ha significat l’1-1 final.

PALLEJÀ: Sheila, Jasmina, Margarita, Olga, Paula, Maria (Julia, 87’), Marta, Ana, Mireia Lluch (Cristina, 89’), Mireia Matcos (Marina, 61’) i Carla (Rut, 83’).

EUROPA: Mireia, Júlia (Sitjà, 76’), Kaky, Pou, Pili (Núria, 76’), Castilla (Carla, 64’), Andrea, Sonia, Anabel, Clara i Granados (Zaira, 64’).

ÀRBITRE: Victoria Petrova, assistida per Alba Jove i Sandra Márquez.

TARGETES: Grogues a Pili i Carla (Europa).

GOLS: 1-0 (Marina, 90’); 1-1 (Pou, 94’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

El Pallejà s'ha convertit darrerament, en lliga i Copa Catalunya, en la bèstia negra de l'Europa.