Derrota polèmica al minut 90

13 Octubre 2019 Redacció
L'Europa no pot sumar a Pallejà L'Europa no pot sumar a Pallejà Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

Després d'una bona ratxa de resultats, el Femení A de l'Europa s'ha retrobat amb la derrota en el darrer sospir a Pallejà (1-0).

Lliga · Jornada 5 · 13/10/19 · 17 hores

PALLEJÀ
1 - 0 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Bon inici de l'Europa a Pallejà però, com a tònica d'aquest inici de temporada, generant moltes ocasions i no materialitzant les que tocaria. Després d'uns bons minuts, les locals han pujat d'intensitat i en una contra han enviat la pilota al travesser. Gigi, al caure, gairebé se la fica dins.

Els últims minuts de la primera part han resultat més igualats, amb alguna ocasió europeista. La segona part ha resultat similar a la primera i el Pallejà ha optat més pel joc directe. En una falta lateral les locals han fet gol però, després d'una estona consultant l'assistent, l'àrbitre l'ha anul·lat.

Amb un Europa buscant el gol de la victòria, les escapulades han posat una pilota a l'àrea que la portera local ha refusat enduent-se per devant a Alba i una companya seva. L'àrbitre ha aturat el joc i, indecís sobre qui havia de tenir la pilota, li ha donat al Pallejà. Quan l'acció semblava que seria de retorn de la pilota a un confiat Europa, Ainhoa ha caçat el cuir per fer el gol de la victòria en el darrer sospir.

PALLEJÀ: Dèlia, Jasmina (Carlota, 66'), Salomé, Nacha, Nadine (Maria, 50'), Ainhoa, Ana, Mireia, Marta Fernández (Marta Vilar, 77'), Antonia (Carla, 45') i Marina.

EUROPA: Gigi; Júlia, Pili Porta, Laia (Clàudia, 66'), Farreras, Andrea Porta, Abad, Míriam (Alba, 77'), Anabel (Zaira, 84'), Cos i Nany.

ÀRBITRE: Victoria Petrova Borislavova, assistida per Amaya Lacruz Verde i Naomi Rodríguez Sánchez.