El Femení A es deixa dos punts al final

08 Octubre 2017 Redacció
L'Europa signa el primer empat del curs L'Europa signa el primer empat del curs Josep Maria Vintró

Un gol de l'Igualada al minut 82 deixa el matx contra l'Europa en taules (2-2). Les escapulades perden una bona oportunitat a domicili.

Lliga · Jornada 5 · 08/10/17 · 12:15 hores

IGUALADA
2 - 2 EUROPA

La primera part no ha estat gaire bona per part dels dos conjunts, amb un Europa que intentava atacs combinats i contraatacs mitjançant Anabel. L'Igualada, per la seva part, ha buscat el joc directe a l'esquena dels centrals.  Després de cinc xuts en els primers cinc minuts, Anabel ha obert la llauna del partit culminant una pressió alta de les escapulades.

La local Marina, però, ha marcat a plaer l'empat després de concedir-li les gracienques temps per a resoldre un mà a mà davant la portera Ari. La mentalitat i el joc han canviat a la represa, amb un Europa més dominador en defensa i en atac, arribant en bloc a camp contrari. Clara ha aprofitat un servei d'una incisiva Anabel per posar de nou per endavant l'Europa. Les de Gràcia han buscat matar el partit amb el control de la pilota, però ni Zaira, ni tampoc Clara i Moyano han pogut fer el gol de la tranquil·litat.

La dita de qui perdona ho acaba pagant s'ha fet efectiva al minut 82 quan, entre les poques oportunitats locals en aquest segon temps, Bernadí ha superat en cursa les dues centrals escapulades i ha superat Ari, fent que el marcador ja no es tornés a moure en els darrers minuts.

IGUALADA: Noelia, Júlia (Núria, 77'), Esther, Elena, Míriam (Laura, 58'), Judith, Jana (Aroney, 58'), Marina, Marcet, Bernadí i Cubí.

EUROPA: Ari, Zaira (Eybis, 72'), Kaky, Laia (Carla, 46'), Sònia, Andrea Porta, Anna Sitjà (Granados, 84'), Júlia (Moyano, 46'), Anabel, Clara i Nany.

ÀRBITRE: Teresa Rovira.

TARGETES: Grogues a Miriam, Laura, Bernadí i el delegat Josep Maria Segura (Igualada) i a Andrea Porta (Europa).

GOLS: 0-1 (Anabel, 12'); 1-1 (Marina, 26'); 1-2 (Clara, 56'); 2-2 (Bernadí, 82').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.