El Femení A no pot passar de l'empat

10 Novembre 2019 Redacció
Imatge del partit jugat aquesta tarda Imatge del partit jugat aquesta tarda Josep Maria Clemente

Tot i avançar-se al marcador ben d'hora, l'Europa no ha pogut imposar-se al Pardinyes a domicili i ha cedit finalment un empat (1-1).

Lliga · Jornada 9 · 10/11/19 · 16 hores

PARDINYES
1 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

El matx ha començat amb un gol matiner quan Andrea Porta ha assistit amb una bona passada a Anabel per fer el 0-1. La 'teca' de la primera part s'ha jugat al mig del camp i, tot i que la pilota la tenia l'Europa, a tres quarts de camp hi ha hagut imprecisió per a tenir ocasions o bé es queia en fora de joc.

La segona part s'ha començat a jugar amb la mateixa tònica però amb l'Europa trepitjant molt més l'àrea. La portera local Xènia ha realitzat aturades de mèrit i quan això no passava, l'Europa era castigat amb més d'un fora de joc molt dubtós.

Amb tot, el Pardinyes, amb pilotes llargues o a la contra, començava a inquietar el marc gracienc. En una contra, Alexandra ha establert l'empat amb un gol per l'escaire. El final ha resultat boig i qualsevol dels dos equips podria haver guanyat, incloent un parell de gols anul·lats, un per banda.

PARDINYES: Xènia, Paula, Marian (Jenifer, 79'), Sílvia, Laura, Sònia, Alexandra, Esther, Gemma, Laia i Maria.

EUROPA: Gigi, Zaira (Itziar, 56'), Kaky (Cos, 72'), Júlia, Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Míriam, Anabel, Clara (Montse, 59') i Nany.

ÀRBITRE: Iria Pujol Colell, assistida per Alba Juanes Casado i Maria Sánchez Llobet.

TARGETES: Grogues a Xènia, Paula i Esther (Pardinyes) i a Zaira, Pili Porta i Montse (Europa).

GOLS: 0-1 (Anabel, 6'); 1-1 (Alexandra, 58').