El Levante no té pietat del Femení A

21 Febrer 2016 Fran Capell
Dur correctiu a l'estadi Dur correctiu a l'estadi Fran Capell

Feia cinc anys, des de finals del 2011, que el Femení A de l'Europa no perdia per sis gols de diferència en un partit. El Levante, que ha signat un 0-6 al Nou Sardenya, s'ha mostrat molt superior a les gracienques.

Lliga, Jornada 17 · Segona Divisió grup III · 21/02/16 · 16 hores

0 - 6 LEVANTE LP

El Femení no ha tingut cap opció davant un gran Levante. Serna, la màxima golejadora de Segona, ha portat de cap la defensa escapulada i ha demostrat amb un 'hat-trick' la seva classe. Nules opcions per un absent Europa en un partit sense història. El partit ha començat malament. Al segon minut de joc, Jessi ha salvat en dues ocasions el primer gol visitant. Primer ha estat Cubi qui ha xutat ajustat al pal i just després Gemma s’ha trobat amb una ràpida sortida de la portera escapulada i no ha pogut dirigir el seu xut.

Al minut 4, però, un córner picat per Ausi l’ha rematat Serna, de cap, al fons de la xarxa. L’Europa ha quedat grogui. A més, rifava la pilota en un joc poc precís i les arribades visitants s’han fet presents. Als deu minuts, Clara ho ha intentat des de lluny sense deixar botar la pilota però el seu xut ha sortit alt. A la següent jugada, Eybis ha robat una pilota a l’àrea gran però amb tot a favor, el seu xut ha sortit massa alt. El Levante era amo i senyor del matx i a la mitja hora de joc, una passada per sobre la defensa d'Ausi des de gairebé mig camp ha trobat a Serna, que ha superat per dalt a Jessi. Abans del descans una oportunitat per cada equip.

A la represa, quan només es portaven cinc minuts, una pilota despenjada de cap per Sara Serna ha deixat Maria González sola i sense oposició ha marcat el tercer. Álvaro del Blanco ha intentat donar més empenta a l’atac escapulat i ha realitzat canvis per intentar posar setge a la porteria d’una desapercebuda Mireia. El quart gol al minut 65 ha arribat en el llançament d'una falta directa executat perfectament per Ausi. La golejada l'han completada Carol, aprofitant un primer rebuig de Jessi que no ha pogut blocar i el sisè, a les acaballes, ha estat després d’una passada per alt on la defensa escapulada ha badat i que Serna, amb tranquil·litat, ha picat de vaselina fent un gol de bella factura. Mal partit d’un gris Femení A que no ha sabut com aturar un pletòric Levante.

EUROPA: Jessica, Kaky, Eybis, Vane, Júlia, Marta, Andrea Porta ( Ana Alcocer, 62'), Anna Sitjà (Laia Rodríguez, 62'), Laia Castilla (Abril, 76'), Clara i Sonia (Núria, 76').

LEVANTE LAS PLANAS: Mireia, Rocío (Nadine, 46'), Laia, Mar, Joanna, Carol, Ausi, Gemma (Tamara, 81'), Cubí (Muri, 57'), María González (Cristina, 73') i Serna.

ÀRBITRE: José María Rodríguez.

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Serna 4’), 0-2 (Serna 34’), 0-3 (María González 49’), 0-4 (Ausi 65'), 0-5 (Miranda 85'), 0-6 ( Serna 88’).

Jornada 17 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Golejada més àmplia encaixada en els darrers cinc anys (des de l'11 de desembre del 2011 perdent 6-0 a Girona).