El rècord es queda en cinc

25 Febrer 2018 Redacció
Els primers minuts han marcat el duel Els primers minuts han marcat el duel Josep Maria Vintró

El Femení A de l'Europa no ha pogut ampliar el rècord de victòries seguides a Segona Divisió. A Pallejà ha caigut derrotat per 3 gols a 1.

Lliga · Jornada 19 · 25/02/18 · 17 hores

PALLEJÀ
3 - 1 EUROPA

El partit ha estat marcat pels primers 20 minuts. L'Europa ha sortit amb actitud però no s'ha ficat amb prou garanties dins el matx i al minut 17 ja perdia per 2-0, amb gols Gisenia (minut 8) i Maria Ferreras. Les locals no han perdonat les dues ocasions que han tingut fins aquell minut. Obligat pel marcador, l'Europa ha pujat línies, però sense profunditat ni arribades amb clar perill. La primera opció no ha arribat fins al minut 43, mostra del que ha costat generar ocasions en aquest primer temps.

A la represa l'Europa s'ha fet amb la pilota, ha acumulat efectius en camp contrari amb les migcampistes arribant a l'atac, però el Pallejà s'ha defensat amb ordre mentre el segon temps ha anat avançant. Al minut 75, l'Europa s'ha quedat amb 10 jugadores per expulsió de la portera Ari en una sortida a destemps. Vintró, entrant per Carla, ha ocupat la porteria. L'Europa, tot i tenir una jugadora menys, ha retallat distàncies al final amb un gol de Clara al minut 88. Amb l'Europa arriscant al màxim un partit ja perdut i provant un empat 'in extremis' a darrera hora, ha encaixat el tercer un minut després en forma de vaselina, obra de la local Jèsica.

El matx, però, no ha finalitzat aquí. Just en la següent jugada, penal favorable a l'Europa però que la capitana Kaky no aconsegueix transformat en gol. Amb tot, el matx ja estava perdut per diferència de dos gols. L'Europa cedeix els primers punts de la lliga en aquest 2018.

PALLEJÀ: Helena, Marina, Maria Farreras, Ana (Elba, 78'), Gisenia (Paula, 75'), Mireia Mateos (Mireia Lluch, 58'), Samanta, Raquel, Maria, Jèsica i Maria Abad (Míriam, 72').

EUROPA: Ari, Kaky, Carla (Vintró, 76'), Pili Porta, Sònia (Anna Sitjà, 55'), Andrea Porta, Eybis (Marta Pou, 60'), Júlia (Moyano, 60'), Clara, Granados i Nany.

ÀRBITRE: Florencia Andrea Muñoz de Giovambattista, assistida per Andrea Tena Colomé i Maria Sanginés Escrig.

TARGETES: Grogues a Raquel i Elba (Pallejà). Vermella directa a Ari -minut 75- (Europa).

GOLS: 1-0 (Gisenia, 8'); 2-0 (Maria Farreras, 17'); 2-1 (Clara, 88'); 3-1 (Jèsica, 89').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

L'Europa talla una ratxa rècord que queda en 5 victòries consecutives a Segona Divisió per primera vegada a la història.