El Vic certifica la permanència al primer minut de partit a costa de la derrota gracienca

El Vic ha assegurat la categoria al Nou Sardenya El Vic ha assegurat la categoria al Nou Sardenya Josep Maria Clemente

Un gol de penal al primer minut de joc ha servit al Vic per endur-se els tres punts en joc del Nou Sardenya davant el Femení A gracienc (0-1) i certificar la seva permanència a la Segona Divisió estatal. Les osonenques han sortit molt intenses al camp, conscients del que es jugaven en aquest matx.

Lliga · Jornada 25 · 19/04/15 (11:30 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 0 - VIC 1

Al marge del gol de penal, el Vic tingut un parell més d'aproximacions de perill a l'àrea de Mònica en el primer quart d'hora de joc. Poc a poc, l'Europa s'ha anat fent amb el control del joc i ha gaudit d'ocasions per empatar abans del descans, amb xuts de Clara i Judit.

A la segona part, el Vic s'ha defensat amb ordre i ha buscat sentenciar a la contra. Per la seva banda, l'Europa ha intentat empatar el partit i ha gaudit d'algunes ocasions que no ha tingut encert de concretar. A falta d'una jornada, el Vic ha assolit la permanència i l'Europa continua a la quarta plaça de la taula classificatòria.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Marta, Carlita (Alba,55'), Kaky, Ana Alcocer (Poza,75'), Anna Sitjà, Judit (Granados, 80'), Clara i Núria (Marina,55').

VIC: Sheila, Reche, Queralt (Rivero,88'), Júlia, Carla Ventura, Carla Martínez (Mariona, 65'), Lilo (Pilar,90'), Mar, Arnaus, Olga (Serrano,80') i Casademont.

ÀRBITRE: Ferrer Font.

TARGETES: Grogues a Kaky, Teixi i Marina de l'Europa i a Júlia i Sheila del Vic. Targeta vermella a Carla Ventura del Vic (84').

GOL: 0-1 Carla Ventura -p- (1').