El Zaragoza CFF guanya la lliga a càrrec d'un Europa que surt golejat

14 Abril 2019 Redacció
El passadís a posteriori a les campiones El passadís a posteriori a les campiones Jordi Batuecas

L'Europa femení ha caigut 1-6 davant el Zaragoza CFF, avui matemàtiques campiones de lliga. És la derrota més dura de la lliga.

Lliga · Jornada 25 · 14/04/19 · 16 hores

1 - 6 ZARAGOZA CFF

Onze de setembre del 2016, en plena Diada Nacional de Catalunya l'Europa perdia per 0-6 a l'estadi davant el Barcelona B a la categoria de plata del futbol estatal. Feia gairebé tres anys que el Femení A no encaixava sis gols i ho ha fet en el dia que les seves rivals, entrenades per l'extècnic europeista Cristian Aleza, guanyaven la lliga a Gràcia.

El partit, per oblidar en clau gracienca, no ha tingut història. A remolc del marcador des del minut 5 i ja perdent 0-3 al minut 18 de partit, les opcions per sumar han resultat nul·les des de bon començament i al final l'equip de l'Aragó ha acabat imposant la seva 'dictadura futbolística'. S'ha avançat l'equip rival amb gol de Salma Celeste. Laura Martínez i Bárbara Constanza han posat el 0-3, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, la comoditat del marcador pel Zaragoza CFF ha fet que l'electrònic no s'hagi tornat a moure fins al minut 70, quan de nou Bárbara ha fet diana, establint el 0-4. Quatre minuts després, Salma també feia doblet amb el 0-5. En clau escapulada, Maria Farreras ha fet el gol de l'honor gracienc al minut 82 i Judith Acosta, a quatre minuts pel final, ha arrodonit el 'set' pel nou equip campió de lliga. En un gest d'esportivitat, l'Europa, finalitzat el partit, ha fet un passadís d'honor a les campiones.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Carla (Naira, 45'), Joanna, Maria (Júlia, 68'), Pili Porta, Andrea Porta, Siegrist (Ana Alcocer, 68'), Eybis (Zaira, 45') i Nany.

ZARAGOZA CFF: Patricia, Alicia (Rocio, 58'), Nerea, Nora, Oliva, Nuria (Elena, 68'), Salma Celeste, Laura (Judith, 64'), Su Helen (Carolina, 58'), Bárbara Constanza i Maria.

ÀRBITRE: Coral Couso Cuadrado, assistida per Alexia Mayer Calvo i Ainoa Casado Buendía.

TARGETES: Grogues a Pili Porta i Siegrist (Europa) i a Nerea (Zaragoza CFF).

GOLS: 0-1 (Salma Celeste, 5'); 0-2 (Laura, 11'); 0-3 (Bárbara Constanza, 18'); 0-4 (Bárbara Constanza, 70'); 0-5 (Salma Celeste, 74'); 1-5 (Maria, 82'); 1-6 (Judith, 86').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Partit en que el conjunt rival s'ha proclamat matemàticament campió de lliga de Segona Divisió.