Els mèrits són superiors a un punt

25 Octubre 2020 Redacció
L'onze escapulat a Terrassa L'onze escapulat a Terrassa

El Femení A escapulat ha tornat a empatar (1-1) com en l'estrena de la lliga, en aquesta ocasió visitant el camp del Terrassa.

Lliga · Jornada 2 · 25/10/20 · 12 hores

TERRASSA
1 - 1 EUROPA

El resultat final no mostra els mèrits realitzats per un Europa que ha tingut el triomf a tocar fins el darrer sospir del darrer segon. El primer temps, dominat per les gracienques, ja es podria haver decantat en més d'una ocasió. Al minut 19, detall de qualitat de Pili Porta amb una passada a l'espai que no ha pogut finalitzar-se per fora de joc. Cinc minuts després, bona recuperació en defensa de Júlia en una acció que ha finalitzat amb un xut clar de Laura per sobre el travesser.

Al segon temps, cop dur als sis minuts de la represa. Fruit d'una falta llunyana, el Terrassa ha tret or d'un embolic de cames -on l'Europa ha reclamat mà en atac de les egarenques- i ha acabat rematant dins l'àrea l'1-0. Havent de remuntar, l'Europa s'ha posat la granota de feina i ho ha provat en primer terme en una acció d'Anabel que ha acabat aturant la portera local Andrea.

Al minut 67, una rematada de cap d'Abad ha sortit fora per poc i només quatre minuts més tard, Moyano gairebé sorprèn la portera egarenca amb una falta lateral. Andrea ha hagut d'aturar en dos cops. La mateixa Andrea ha estat protagonista a menys d'un quart d'hora pel final, expulsada per evitar una acció clara de Farreras. Davant 10 jugadores, en l'acció de la falta local l'Europa ha tret profit: jugada assajada que finalitza Laura entrant a l'àrea per l'esquerra, tancant angle i engaltant un cacau al primer pal.

Buidant les bateries, l'Europa s'ha decidit a anar pel segon i aquest podria haver arribat sobre la botzina, al minut 94, quan amb les visitants amb nou jugadores -Clara ha estat expulsada al minut 87- una gran jugada de Farreras ha finalitzat amb Abad rematant i veient com una defensa ha salvat l'1-2 sobre la mateixa línia de gol.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

TERRASSA: Andrea Santaularia, Samanta (Laura Vilaseca, 79'), Yael, Noelia, Lydia (Patricia, 45'), Judit, Andrea Pueyo (Sofia, 88'), Maria (Marta, 79'), Clara, Carla i Laura Villegas.

EUROPA: Ari, Moyano, Zaira (Peque, 77'), Júlia, Pili Porta, Laia (Ona, 59'), Farreras, Andrea Porta, Anabel (Abad, 59'), Fusté (Itziar, 77') i Laura

ÀRBITRE: Tania Marin Sánchez, assistida per Ana Collado Hidalgo i Alba Garcia Taupenas

TARGETES: Grogues a Clara -dues i expulsió minut 89- (Terrassa) i a Zaira, Pili Porta, Fusté i la segona entrenadora Elba De Vega (Europa). Vermella directa a Andrea Santaularia -minut 78- (Terrassa).

GOLS: 1-0 (Andrea Pueyo, 52'); 1-1 (Laura, 81').

Campionat de Lliga Nacional, grup III.

Segon partit de la temporada, segon empat i segon resultat d'1-1 en la lliga 2020/2021.