Enorme remuntada per a no sortir Malferit!

29 Setembre 2019 Redacció
Eufòria europeista sobre la gespa de Son Malferit després del partit Eufòria europeista sobre la gespa de Son Malferit després del partit CE Europa

Impressionant gir de mitjó en la recta final el que ha fet el Femení A de l'Europa quan tenia mig perdut el partit contra l'Atlètic Balears (2-3).

Lliga · Jornada 3 · 29/09/19 · 16 hores

ATL. BALEARS
2 - 3 EUROPA

Les locals i les europeistes s'han vist les cares a Son Malferit, i a punt de sortir malferit ha estat l'Europa, que perdia 2-0 al minut 77, quan ha iniciat una remuntada espectacular. L'equip, que havia sumat dues derrotes en les primeres dues jornades, tenia mig coll avall la tercera, però la decisió, determinació i rauxa gracienca han provocat un canvi del guió final del partit.

L'Europa ha mogut bé la pilota, arribant a tres quarts de camp però sense ocasions cares. En una falta lateral molt ben picada, l'Atlètic Balears ha fet l'1-0 mitjançant Esther. Amb les locals ben col·locades i sense patir gaire, la dinàmica del primer temps ha seguit igual fins arribar al descans.

A la represa res ha canviat, l'Europa tenia la pilota però no profunditat i al quart d'hora, en una mala sortida que ha agafat Gigi avançada, l'equip local ha fet el 2-0, obra de Ray. Amb poques ocasions rebudes en contra l'Europa ja anava 2-0 avall al marcador malgrat estar fent un partit més que correcte. Semblava que l'equip no sortiria d'aquesta espiral fins que Nany, de falta, ha retallat dinstàncies al minut 77 amb el 2-1.

A partir d'aquí, cop de fe de les gracienques anant a pels punts: en una jugada per banda esquerra Abad ha caçat una pilota dins l'àrea per fer l'empat a sis minuts per arribar al temps reglamentari. En una de les últimes jugades del matx, Alba ha obert a banda per a Anabel, aquesta ha centrat i Abad ha rematat a plaer davant la incredul·litat local i l'èxtasi visitant. Esforç i insistència per tenir la recompensa dels tres primers punts.

ATL. BALEARS: Cris, Maria (Lucía, 59'), Marga, Esther, Ray (Bárbara, 84'), Marina, Anita, Natalia, Gemma (Lorena, 88'), Nati i Carla (Catalina, 69').

EUROPA: Gigi, Zaira (Farreras, 45'), Júlia (Alba, 69'), Pili Porta, Laia (Anabel, 45'), Andrea Porta, Abad, Míriam (Kaky, 80'), Cos, Nany i Claùdia.

ÀRBITRE: Ilham El Kerche Dabeh, assistit a les bandes per Francisco Rendón Caeiro i Laura Juan Gimeno.

TARGETES: Grogues a Gemma, Carla i Maria (Atlético Baleares) i a Cos i Pili Porta (Europa).

GOLS: 1-o (Esther, 18'); 2-0 (Ray, 60'); 2-1 (Nany, 77'); 2-2 (Abad, 84'); 2-3 (Abad, 91').